2777
2789

نمیدونم چیکار کنم خیلی خیلی کمک می‌کنه 

تک پسر نیست چند تا برادر دیگه و خواهر داره ولی خیلی کمک می‌کنه، به خدا تو عروسیمون اصلا کمکی نکردن کلا شوهرم یه تنه اون زمان هم خرج اونا رو میداد هم عروسی گرفت ، به من از. کمکاش زیاد نمیگه این سری پدرش ماشین گرفت ۲۰ تومن داد گفت بابام بر می‌گردونه ولی می‌دونم بر نمیگردونه من سر ماشین خودمون همه طلاهامو دادم ولی خوب کسی نبود کمکش کنه بهم گفته بود طلاتو میگیرم ولی هیچ خبری نیست بیشتر تو فکر خودشو خانواده شه تا فکر طلای من هی بهش میگم لطفا طلامو بگیر میگه حالا بذار پول بیاد دستم بعد پول میاد دستش اینجوری :( هر چقدرم سعی میکنم خرج بتراشم که کمتر کمک کنه ولی خوب شده مساعده میگیره ولی کمک می‌کنه الان کم آورده این ماه اعصابمو خورد کرده هیچی ام نمیتونم بگم که نکنه همین کمکی ام که می‌کنه کلا بهم نگه 

اگر وضعیت مالی شوهرت خوبه 

تو آینده بچت بی نیازه 

و برای شما هم خرج میکنه 

زیاد سخت نگیر اگر نه که نذار 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم اگر نیاز مالی دارن چ اشکالی داره اگه ندارن و دارن سو استفاده میکنن که بنظرم شما برو طلای قسطی بخر که شوهرت مجبور باشه قسطشو بده فاکتور بنام خودت بزن شماره شوهرت بده برا اقساط بهش زنگ بزنن

بنظرم باهاش منطقی حرف بزن بگو الان دوره ای نیس که ادم کمک اطرافیانش کنه هرکسی اندازه خودش داره و از این حرفا که قانع بشه همون بیست تومنی که میده به پدرش در اینده میتونه رو ابروی خودش باشه مثلا بگو منکه طلا داشته باشم تو میری بالا میگن چقدر خوب از پس زندگیش بر میاد یا غیرتشو تحریک کن مثلا اگه یه روز دوره هم جمع میشین الکی بگو فلانی گفته تو همه طلاهاتو فروختی منم گفتم اتفاقا شوهرم این ماه قراره بخره بگو خجالت مبکشم اگه نخری چون من تو رو خیلی پیش اینو اون بردم بالا

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

متاسفانه تا خودش نخواد نمیتونی کاری کنی 

به روش بیاری هم دعوا میشه و به قول خودت کمکاش رو به تو نمیگه 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

عزیزم اگر نیاز مالی دارن چ اشکالی داره اگه ندارن و دارن سو استفاده میکنن که بنظرم شما برو طلای قسطی ...

خوب عزیزم این ماه الان کم آوردیم اول ماهه تازه هنوز ماه کامل شروع نشده خوب حرصم در میاد به من ماهی نهایت ۲ تومن میده هرج خونه ام گردنمه بعد می‌ره اینجوری میده به پدر مادرش که پدرشم کلا دنبال مواد مخدر و ... اعصابم می‌ریزه بهم واقعا از صبح ساعت ۶ شوهرم می‌ره تا ۱۰ شب من تنهاییشو میکشم من سختی میکشم بعد آخرشم میگه ندارم کم آوردم سوختن داره دیگه 

بچه ۵ساله نیست با این حرفا گول بخوره که

هنو نفهمیدی که مردا خیلی زود خر میشن فقط کافیه با سیاست بری جلو میبینی که خیلی بچه ترازاینن 

چند سالتونه جفتتون عزیزم 

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

همسرم منم دوست داشت کمک کنه و با اکراه گاعی بخاطر من کمک نمیکرد سال اول عروسیمون

بعدش تصمیم گرفتم ب هر دو طرف کمک کنیم و دعای خیرشون بدرقه زندگیمون باشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.