2777
2789
عنوان

🤔خونه زدن به عنوان مهریه

597 بازدید | 45 پست

خب الان خونه ای به نام پسر وجود نداره

در واقع خونه ای وجود نداره الان

توی سند اگر قید بشه هر زمان خونه ای داشته باشه 

مثلا سه دنگ ازون خونه مهریه عروسه 

یا حتما باید کاغذ محضری امضا بشه ؟!

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

ن دگ هروقت خونه بنامش ش مال عروسه

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن دگ هروقت خونه بنامش ش مال عروسه

یعنی محکم و قرصه؟

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

اگه خونه خرید زد به نام ننه اش چی؟

😂😂حالا شاید ننه اش زن خوبی باشه

باید حتما وجود داشته باشه

مثلا ذکر بشه یا تا چند سال آینده بخره در فلان مکان وگرنه باطله

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

تا وجود نداشته باشه امکانش نیستحتی خونه باشه ولی وام داشته باشه قبول نیست

خب پس چرا میگن تو سند ازدواج قید میشه؟

تو سند ازدواج قید بشه،کافیه

هر وقت خونه خرید باید سه دونگش بزنه ب نام خانم،

اگر نزد میشه پیگیری هم کرد

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
یعنی محکم و قرصه؟

باید یک تعهد محضری و وکالت نامه بگیرید هرچیزی که داخل عقدنامه شرط و شروط میذارن تا به صورت وکالت تنظیم نشه ارزش قانونی نداره ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️