2777
2789
عنوان

حالم خرابه بچه ها

417 بازدید | 20 پست

من دختر بزرگم سه سالشه و یه دختر یک ساله هم دارم.

دختر سه سالم یک از پاهایش چرخش به داخل داره و تا اوضاع بدتر نشده بود باید عمل میشد بچم خیلی سختی و درد کشید الان بعد از یک ماه بالاخره رفتیم بیمارستان و بالاخره گچ پایش رو باز کردند کاش خدا این صحنه رو برای هیچ مادری نیاره😭

زخم پای دخترم خوب نشده بود و گچ رو زود باز کرده بودن و واقعا خیلی بد برش زده بودن الان تقریبا ۳ روز از اون ماجرا میگذره و من و باباش هر روز پایش رو اول خشک میکنم بعد پانسمان میکنیم با داشتن یک بچه ی یک ساله ی دیگه اینکار واقعا سخته و خب اون هم نیاز به مراقبت داره 

دخترم چون حال روحیش خیلی خوب نیست به هر سازش میرقصیم😂

الان کل اسباب بازی هایش رو پهن کرده از پله ها تا وسط حال نوردختمم تازه خوابش برده اصلا حال جمع کردن هم ندارم شوهرمم کمکم میکنه ولی دیگه امروز خیلی خسته شدم مطب هم چند مورد داشتیم وعضشون ناجور بود و دوساعت پیگیر اونا بودم 

امروز دانشگاه هم جلسه داشتیم دوساعت داشتم سر یه چیز بیخود بحث میکردم

کلاب فوت بوده؟

معمولا عمل گزینه اخره. با بریس و کفش خوب میشه.

چقد زود عمل🫠

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🥲

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

همه ی این روزا میگذره نگران نباش باید روزای سخت باشن تا قدر روزهای خوب آینده رو دونست

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
بگردمتتتتتتتت🥲❤️‍🩹ی سوالهرکی پاش گردش ب داخل داشتع باشه باید عمل کنه،؟پسر دوستم ی سالشه وقتی راه م ...

نه دخترم جوری بود که پاشنه ی پاش همیشه از کفش میزد بیرون و بیشتر به خاطر صافی پاش وعضش وخیم بود ولی برای همه فکر نمیکنم صدق کنخ

نه دخترم جوری بود که پاشنه ی پاش همیشه از کفش میزد بیرون و بیشتر به خاطر صافی پاش وعضش وخیم بود ولی ...

عا پس ی دکتر برن ایناهم بد نیس

ببخشید سوال میکنم

چ دکتری باید بره؟

متخصص اطفال یا ارتوپد؟

خداقوت مادر نمونه زود خوب میشه انشاالله

منم حالم خرابه یه جوری زار زدم انگار خدایی نکرده یکی از عزیزامو خاک کردن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

عا پس ی دکتر برن ایناهم بد نیسببخشید سوال میکنمچ دکتری باید بره؟متخصص اطفال یا ارتوپد؟

شکوفان ارتو رو سرچ کنید اینستا دارن دکترش عالیه. تهرانه. ویزیت آنلاینم دارن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

عا پس ی دکتر برن ایناهم بد نیسببخشید سوال میکنمچ دکتری باید بره؟متخصص اطفال یا ارتوپد؟

من پدرش ارتوپد هست گفت باید عمل بشه و بچه ی منم کلاب فوت بود 

فکر کنم همون ارتوپد باید برید