2777
2789

از وقتی این طفل معصوم دختر شد همه زجرم دادن همه نگم از بی لطفی ها و احمق بازیاشون نگم چقد باعث شدن دلم بشکنه چه روزایی باعث شدن گریه کنم و فک کنم چقد بدبختم!با فرق گذاشتنشون چقد دل منو شکستن و تیکه تیکه کردن اخه خدا چطور میبخشه؟حس میکنم اینقد قوی بودم دیگه داره قوی بودنم ته میکشه دلم میخواد دست دخترم رو بگیرم و برم و خودمو از این خفقان نجات بدم برم یه جای دور به دخترم عشق بورزم و بهش بگم چقد ارزشمنده نمیخوام تو این ادما نفهم بزرگ شه که از انسانیت هیچ بویی نبردن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نیاز برید جای دور 

سفت و سخت جلو همشون بگید دختر من جون منه. و برام مهم نیست بقیه چه میخان چی نمیخان. اگه فقط یکبار ببینم دخترم مورد بی مهری قرار گرفته اخلاق و رفتاری میبینید که پشیمون میشید برای همیشه

چه احمقایین اگه دختر نبودمردا از کو. ن پدرشون زاییده میشدن؟

همش میزنم بیخیالی میگم اینا کودنن اما چقد؟هربارم جواب دادم بدتر کردن نمیخوام دخترم بزرگ بشه بشنوه من واسه دخترم کلی آرزو داشتم و دارم 

نیاز برید جای دور سفت و سخت جلو همشون بگید دختر من جون منه. و برام مهم نیست بقیه چه میخان چی نمیخان. ...

خیلی اینکارو کردم حتی قطع رابطه؟بنظرت چیشد؟بدتر شد تازه پشتم گفتن عقده پسر داره 

من حستو درک میکنم عزیزم. میدونم چی میگی. ولی اینو خوب یاد گرفتم که اخر عاقبت بچه است که مهمه. مثلا دختر شما انشالا یه دختر قوی مستقل خوب بار بیاد همه حسرتشو میخورن.  من مطمئنم  اخه میدونی تا الانش دیدم اون بچه ای که فرق میذارن میگن دختره هرچییی در اینده جوری میشه که همه کیف میکنن از بودنش. 

من حستو درک میکنم عزیزم. میدونم چی میگی. ولی اینو خوب یاد گرفتم که اخر عاقبت بچه است که مهمه. مثلا د ...

باعث شدن خیلی وقتا حتی ناشکری کنم خیلی سطح شعورشون پایینه دلم میخواد همون عذابایی که به قلبم دادنوخدا به قلبشون بده

عزیزم من فک میکنم مشکل بیشتر از شماست نه اطرافیانتون 

چون ضعف دارید و گفتار و رفتار دیگران روی شما تاثیر دارن 

نباید اجازه بدید افکار ‌گفتار دیگران شمارم کنترل کنه ،همین که ناراحت شدید دل شکسته شدید و‌ناشکری کردید نشان از تحت کنترل بودن مغز و چشم شما از سوی دیگران هست 

کمی اعتماد بنفس

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست