2777
2789

🛑از موقعی که ازداوج کردم  هنگام رابطه درد شدیدددددد دارم انگار داخلم زخمه و تیکه تیکه اس میمرم از درد جوری که استفراغ میگیرم  

❌کلی پاپ اسمیر دادم جا هر متخصص رفتم کلی دارو مصرف کردم هم خودم هم همسرم چقدر بهداشت رعایت کردم❌  التهاب شدیدددد دارم زخمم دارم چندین بار شستشو دادم فریزم کردم  هعی خوب میشد و بر می‌گشت یه بار تا سه ماه رابط نداشتیم خسته شدمممممم😞

🛑خلاصهههههه کلا  دهانه واژنم حساس یعنی گفت توو فقط با رابطه اینجوری میشی و گفتم درمان گفت نمیدونم آخه یعنی چی 😭😭😭😭😭😭😭😭

🛑شوهرمم خیلی میلش بالاست یه سال ❌اصلا به. درستی رابط نداریم تازه دو سال هم ازدواج کردیم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عجیب ترین چیزی که شنیدمدکتر درست حسابی برومگه میشه شاید واژینیسموسی چیزی داری میترسی حین رابطع

اره خب از بس درد دارم هر سری میترسم 😞😞😞

از ژل لوبریکانت استفاده کردی؟ رفته بودم مطب،نفر قبلی اتاق معاینه بود صداشون رو می‌شنیدم.بهش گفت تو واژنت خیلی خشکه جوریکه وقتی نزدیکی داری داخل واژنت پر خراش شده.گفت از ژل استفاده کن.حالا به جای ژل،من عسل رو پیشنهاد میکنم که برای درمان زخم هم خوب هست.یا اگر واقعا خشک هست ،برو اون رو درمان کن.حتی از اسپری لیدوکایین هم میتونی استفاده کنی که درد نداشته باشی یکم بی حس شه

اره خب از بس درد دارم هر سری میترسم 😞😞😞

شما مشکل دیگه داری

خودت سفت میکنی

اصلا خدا ناحیه رو برا این موضوع خلق کرده

زخمه چیه منم زخمم همیشه خدا

ربط ندا ه زخمش مثل دست پا نییت درد ایجاد کنه باید دکتر خوب بری 

تهرانی 

بگم پیش کی بری

اگه اراک بودی میگفتم یبرو پیش دکتر مریمشکرپور عجیب فوق تخصص زنان و زایمان و بیماری زنان داره بینظیره

خیلی دورم  اگه خوب نشم تابستون قراره بریم تهران یعنی از شهر خودم تا تهران 10000 کیلومتر 😭😭😭😭😭😭