2777
2789

سابقه ی ۱۴ سال کار در کلینیک و بخش های مختلف بیمارستان و زایشگاه رو دارم سوالی دارین در خدمتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قرص ورژشت مصرف کردم یک ماه

الان صورتم جوش زده 

یک ماه هم شده که قرص تموم شده

این جوش ها تموم میشه یا برم متخصص پوست؟؟

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام ،با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد...♥️

هماتوم ۳ میلیمتری تو هفته هشت و نه خطرناکه؟

لکه بینی بر اثر فشار عصبی شدید ممکنه پیش بیاد یا علت دیگه ای داشته؟

قدر دان باشید، قدر دان هر آدمی که توی زندگی حتی برای یک ساعتم که شده از تاریکی نجاتتون داده.

سندم پلی کیستیک دارم ایا ممکنه کامل خوب بشه؟حتی اگه وقت خوبی فهمیده باشی؟

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

سلام عزیزم وقت بخیر...من باردارم ی سوال راجع ب بیمارستانای دولتی داشتم

چطور برای زایمان سزارین میگن مستقیم برو بیمارستان مگه اونجا دکتر هست ک‌عمل کنه؟ واینکه کارشون خوبه؟ وحدودا چقد هزینه اش در میاد؟

من الان زیر نظر متخصصم و قراردادش با بیمارستان خصوصیه اما مبلغی ک گفته خیلیه و حقیقتش زورم میاد بدم .گفتم‌ازتون بپرسم میشه برم بیمارستان دولتی؟ تحویلم میگیرن ؟