2777
2789

نیان دختر کوچولو ۶ ساله رو دیدن از بوکان بهش تجا وز شد فوت شد  توسط برادر معشوقه پدرش خدا الهی لعنتش کنه پدرش رو مراقبش نبود معلوم نبود قرص چی بهش داده بود کلیه هاش پوچ شده بود 😭😭

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

دقیقا، منم خیلی غصه خوردم بخاطرش😭💔

الهی بمیرم براش😭😭

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

وایی ندیدم😢

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دقیقا، منم خیلی غصه خوردم بخاطرش😭💔الهی بمیرم براش😭😭

وای خدا از موقعی ک دیدم  انقد غصه خوردم ک نگو  

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

مقصر پدر خدا لعنتش کنه

آره خدا الهی کمرشون بشکنه  آخه  کثافت فقط شش سالش بود 

..

وای خدا از موقعی ک دیدم انقد غصه خوردم ک نگو

💔💔همه اش به خودم می‌گم یعنی چی کشیده؟ چقدر اذیت شده😭😭

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

دقیقا، منم خیلی غصه خوردم بخاطرش😭💔الهی بمیرم براش😭😭

امضاتون قشنگه🌱💚

موفق باشی عزیزدلم

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤ اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل       گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک   خلیج‌ همیشه‌ پارس                                             کوروش‌ای‌بزرگ‌پارسیان  ای‌تو موسس‌سرزمین‌ما‌ایرانیان   ای‌پایه‌گذار‌دین‌زرتشت‌پاک   تویی‌صاحب‌اصلی‌این‌آب‌وخاک   پاسارگاد♡

از وقتی شنیدم خیلی حالم بده عصری خوابیده بودم خواب میدیدم یکی جلو روم داره به یک دختر بچه تجاوز میکنه از ترس از خواب پریدم 

ادم واقعا تو این وضعیت و ادم های حیوون و وحشی میترسه دختر دار بشه بس که نجس زیاده  

امضاتون قشنگه🌱💚موفق باشی عزیزدلم

ببین انگار فرشته اس 

امضاتون قشنگه🌱💚موفق باشی عزیزدلم

عزیزم محبت دارین، همینطور شما گلم❤️

💔💔همه اش به خودم می‌گم یعنی چی کشیده؟ چقدر اذیت شده😭😭

اره منم همینطور خونریزی شدید رحم داشته  آخ خدا آخ 

عزیزم محبت دارین، همینطور شما گلم❤️

مرسی قشنگم💚

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤ اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل       گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک   خلیج‌ همیشه‌ پارس                                             کوروش‌ای‌بزرگ‌پارسیان  ای‌تو موسس‌سرزمین‌ما‌ایرانیان   ای‌پایه‌گذار‌دین‌زرتشت‌پاک   تویی‌صاحب‌اصلی‌این‌آب‌وخاک   پاسارگاد♡

اره منم همینطور خونریزی شدید رحم داشته آخ خدا آخ

😭😭💔💔