2777
2789

همکارم خیلی ببشعوره من تازه یک ماهه رفتم اونجا 

گفته بودم بهتون شرکت بزرگیه چند طبقه اس من از طرف دانشگاه رفتم کاراموزی ، بعد منم با نگهبانی و بقیه غیر واحد خودمون سلام و اینا نمیکردم خیلی خجالتی ام 

بعد گفت که اره خانم فلانی اینجا به همه سلام کن و اینطوری 

منم گفتم اوکی و علیرغم خجالتم این کارو کردم 

بعد امروز جلوی مدیرمون و اینا داشت میگفت اره من به فلانی گفتم سلام بده و اینا بعد همه هر هر خندیدن منم پشت دیوار اتاق بودم شنیدم خیلییی بهم برخورد 

واقعا طرف ۳۵ سالشه شعور نداره که پشت سر همکارش نباید حرف بزنه ؟؟

بخدا من سه هفته اس رفتم ولی یه عالمه گندکاری داشت و من هیچی نگفتم خودم راست و ریس کردم که کسی نفهمه یا اروم وقتی هیچکس نبود بهش گفتم که درست کنه 

❤️❤️❤️

بجا گریه برو بزن تو دهنش😑

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محل کار همینه خیلیا برا هم میزنن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE