2777
2789

هروقت دلم میگیره میرم بهشت زهرا 

اولش میرم گلزار شهدا بعدم تو قطعه و ردیفای مختلف یه فاتحه ای میفرستم 

عجیب سبک میشم با خودم میگم آخرش که چی؟ آخرش اینجاست واقعا؟ ته بدو بدو ها ته استرسا 

ته دل شکستنا ته دعوا ها فقط یه سنگ قبر سرد و یه سکوت قبرستون و صدای کلاغا

چشمم خورد به یه سنگ قبر که برای یه دختر ۱۷ساله بود که تاریخ فوتش تازه به یک سال رسیده بود

یه عالمه خاک رو این سنگ قبر معلوم بود کسی بهش سر نزده واقعا غمگین شدم از ته دل 

فکر میکنم این آدمایی که برای ابد خوابیدن چقدر به حرفا اهمیت دادن و حالا دیگران در حد یه آب ریختن رو سنگ قبرشون کوتاهی میکنن  

خواستم بگم برای یه روزم که شده با همه بدون  حساب دو دوتا چارتا مهربون باشید اول از همه با خودتون

خودتونو بخاطر هرچیزی که هست ببخشید 

عزیزانتونو بغل کنید و ببوسید 

استرس هیچ اتفاقی رو نکشید چیزی که بخواد بشه میشه 

برای یه روزم که شده گله و کینه هارو دور بریزید

باور کنید زندگی کوتاه تر از همه چیزه خیلی خیلی کوتاه

بهمن ماه ۱۴۰۳ 🦋

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

من هم گاهی وقت ها که دلم از همه چیز میگیره ، پناه میبرم به مزار شهدا. 🥲

من تازه اونجا میشینم باهاشون حرفم میزنم

درد و دل با آدمایی که دیگه نیستن خیلی لذت بخشه آروم خوابیدن و فقط گوش میدن 

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیر شد:)

مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤 یکی هست تو قلبم ،هرشب واسه اون می‌نویسم و اون خوابه،یه کاغذ،یه خودکار،یه نامه که خیسه....🖤اون شب که تیکه تیکه شدنتو دیدم،هرچقدر دنبال اون آمبولانس دوییدم و نرسیدم،دیگه واسه رسیدن به هیچکس تلاش نکردم...یا اون روزی شبی که از شدت دلتنگی از خونه فرار کردم اومدم پیشت و سنگتو بوس کردم ....تو همتای من بودی،جفت من بودی ... سوگ تو تموم نمیشه،موقع خوندن نامه هات،دیدن یادگاریات،عروسکت،عکسات روی میز خاطره و رو جای جای دیوار،محله ی قدیمی،مدرسه قدیمی،غذاهای موردعلاقت... و کلی نانوشته های دیگه سوگتو تجدید می‌کنه... لعنت به کسایی که جدامون کردن،کسایی که باعث کشتنت شدن،اون شایعات،لعنت🖤🥀 سوگ تو جبران نمیشود حتی به گریه و شیون عمیق....

من حتی از راه دور براشون فاتحه میدم وای که حس میکنم منو میبینن و انرژی میفرستن برام

من خودم دیروز انقدر حالم بد بود امروز به بهونه خرید زدم بیرون یهو دیدم جلو بهشت زهرام اصن 🥲

خیلی بهتر شدم 

بله دقیقا. مزار شهدای گمنام هم خیلی خوبه. 🥲

ما کرمانیم و گلزار شهدامونم که دیگه معروف نیاز به گفتن نداره 

مزار شهید سلیمانی و شهید یوسف الهی (کتاب حسین پسر غلامحسین معروف)🥲

ما کرمانیم و گلزار شهدامونم که دیگه معروف نیاز به گفتن نداره مزار شهید سلیمانی و شهید یوسف الهی (کتا ...

💚💚💚

إن شاءالله قسمتم بشه یک بار بیام مزار شهدای کرمان. 

دوست خوبم التماس دعا دارم. 

💚💚💚إن شاءالله قسمتم بشه یک بار بیام مزار شهدای کرمان. دوست خوبم التماس دعا دارم.

قدمتون سر چشم ما 

تشریف بیارید کرمان خوشحال میشیم ❤❤

یکبار دیدنش خالی از لطف نیست