2777
2789

شوهرم اخلاقای مزخرف زیاد داره خستم کرده الان ۳ روزه ی کلمه بهش گفتم برو حموم قهر کرده خونه نمیاد منم بچه کوچیک دارم ی قرونم‌ تو کارتم پول نیست  ی چند روزم از پس اندازم خرج کردم بعلاوه اس ام اس دادم بچه پوشک و یسری مواردو نداریم بخر بیار اصلا ب روی خودشم نیاورد گفتن حرفت اشتباه بوده معذرت خواهیم کردم منتها انگار بیشتر جوگیر شد  دیگه خسته شدم چهارشنبه تولد بچمه  قرار بود بریم اتلیه خانمه زنگ زد گفت قطعیه امدنتون منم زنگ زدم بهش بگم گفت من نمیام منم گفتم ب درک نیا  دیگه بریدم واقعا فقط مادرش میدونه قضیه رو ب خانواده خودمم نگفتم هرچند بگمم تعقیری فک نکنم ایجاد بشه حمایتی نمیکنن برای جدا شدن بعلاوه بچمم هست  نمیدونم چیکار کنم  دیگه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اه اه چقدر لوس 

حق با توئه اصلا واسه چی عذرخواهی کردی 

یکم بزن به در داد و بیداد و عذر میخوام سلیطه بازی زنگ بزن به باباش بگو بیخود کرده پس زن گرفته و بچه دار شده اگه انقدر لوس و بچه ننه و بی عرضه اس 

تو از اونم بدتری که نفهمیدی داری چیکار میکنی و از کی بچه آوردی

بله من حماقت کردم میشه هی اینو تکرار نکنین من جلوگیری داشتمو باردار شدم  الان بچمو نمیتونم بزارم تو کوچه که اگر کمکی برای وضعیت الانم دارین بفرمایین اگرم که نه میتونین تشریف ببرین