2777
2789

مثلا اگه شوهرت رفیق صمیمی داشته باشه  همش پیشش باشه ولی شما از خانمش خوشتون نیاد چکار میکنید اگه دوستی مشترک باهمه داشته باشه و مجبور باشین همه جا اینارو ببینین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی گرم نمیگیرم خوشم نیادولی در کل رفت و آمد نمیکنم با هیچ کدوم همسرم خیلی تلاش کرد به رفت و آمد من ...

چه کار خوبی کردی یکی‌از اشناها شوهرش رفیق باز بود اونم مجبور بود با زنای رفیقای شوهرش رفتو امد کنه و چنان بلایی سر این اشنا ما اوردن چون یمشت غریبه بی رحم و بی ابرو

من چن باری دیدم از همه لحاظ فکری و تربیتی و فرهنگی متفاوت بودیم دیگ همسرم بیرون میبینه دوستش همین یکی صمیمی بقیه را رفت و آمد نداشتیم کلا هردومون دوتا دوست صمیمی داریم اونم تنها خودمون با دوستمون  نه همسرها باشن

قبول نمیکنه اینطوری و با من سرد میشه

یمدت سرد میشه بعدش عادی میشه اگه حست میگه زناشون لیاقت دوستی ندارن خوشت نمیاد اصلا رفتو امد نکن بعدا شرایط برات سختر میشه همین اول قطع کن