2777
2789
عنوان

به عشقتون رسیدین

167 بازدید | 20 پست

به اونی که دوسش داشتین رسیدین؟!  یا با یکی دیگه ازدواج کردین

هنوز به قبلی فکر میکنین؟ اگه برگرده باهاش حرف میزنین؟ 

آدمآرو اون غصه هایی پیر میکنه... که هیچ کس ازشون خبری نداره❤️‍🩹️

نه،بله،بله،متاسفانه بله

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

واضح نبود ؟؟؟؟؟؟

بود 🥲تعجب کردم  و البته ناراحت 

این قضیه میتونه خیلی دردناک باشه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
بله ی اخر اخلاقیه؟؟؟؟

این توضیحو قطعا به شما بدهکار نیستم گل من

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

میرسم 

دختری در جستوجوی ارزوهاش من فاطمم اهل مازندران  یه عشق دارم که دیوانه وار عاشقشم و عاشقمه  آرایشگرم . به امید روزی که تاپیک بزنم به عشقم رسیدم همونیم تاپیک تیکر سربازی میزدم بلاخره تموم شد سربازیش 

الان دیگه ناراحت نیستم 😂😂😂😂 ببین چقدر خوشحالم 🥲🥲

خوبه ک تونستی با شرایط کنار بیای نشون دهنده اینه قوی هستی 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
این توضیحو قطعا به شما بدهکار نیستم گل من

بدهکار نیستی ولی وقتی تو یه سایت تبادل نظر یه حرف میزنی ،اون هم مخالف عرف و اخلاق باید تحمل نظرات مخالف بقیه رو داشته باشید 

زندگی میکنم با قوانین خودم🍃🍃