2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تاپیکاتو خوندمبالاخره بچه رو بردی پزشکی قانونی؟؟؟؟

نامه و گرفتم که شنبه ببرم ولی دارم پشیمون میشم

میگم اومد و من اشتباه فکر کرده باشم؟ انوقت منم که باید جواب پس بدم.حرفای پسرم یکی نیس

نامه و گرفتم که شنبه ببرم ولی دارم پشیمون میشممیگم اومد و من اشتباه فکر کرده باشم؟ انوقت منم که باید ...

پزشکی قانونی نامه داد؟؟

چی نوشته؟

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
هنوز نبردم که

آها حتما ببر و نظر پزشکی قانوتی رو بگیر

البته خیلی دیر نشد؟

تا فردا که ببری میشه ۳ روز

شما پزشکی قانونی رو برو بعد تصمیم بگیر ادامه بدی یا نه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
میتونن پزشکی قانونی یفهمن علت کبودی رو که آیا بچه کتک خورده یا اثر ضربه به شی بوده؟

بله متوجه میشن به احتمال زیاد

من دختر خاله ی مامانم پزشک پزشک قانونیه و قبلا بین یکی از اشناها مورد مشابه بوده که رفته پزشک قانونی واسه دیه و تشخیص دادن اثار و زخما رو خود شخص ایجاد کرده، ضربه که قائدتا تو چشم ‌تره

آها حتما ببر و نظر پزشکی قانوتی رو بگیرالبته خیلی دیر نشد؟تا فردا که ببری میشه ۳ روزشما پزشکی قانونی ...

اخه این نی نی سایتی ها همشون عجیبن خیلیا گفتن برو فلان .الان میگن نرو ادامه نده .من به حرف اونا نیستم ولی یه لحظه به خودم اومدم ببینم مشکل چیز دگ نباشه‌.حتی به خودمم شک کردم.

بنظرت بعذ سه روز مشخص نمیشه؟

اخه این نی نی سایتی ها همشون عجیبن خیلیا گفتن برو فلان .الان میگن نرو ادامه نده .من به حرف اونا نیست ...

عزیزم شما برو ضرر که نداره

اگر به نتیجه دلخواهت رسیدی ادانه میدی

اگر اونی که میخواستی توی جواب پزشکی قانونی نبود ول میکنی