2777
2789

مدتی پیش با یک جوانی هم صحبت بودم که سواد خوندن و نوشتن نداشت یعنی اِسم خودش رو نمی تونست بنویسه اما بسیار انسان مؤدب و با صداقت و بخشنده ای بود....این حقیقتِ زندگیه که بزرگی و شرافت یک انسان رو نمیشه با پول و تحصیلات به دست آورد چون این تجربه ها و سختی ها و اتفاقات زندگی هستند که ما رو رشد میدن..

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا اعتقادی به این نداشتممیگفتم هر چی تحصیلکرده تر، با شعور تر و بافرهنگ ترزمان بهم ثابت کرد که ...

من از اول میدونستم 

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

خب ازدواج نکردین ؟

لزوما نگفتند با یه خانم اشنا شدند گفتند با یه جوانی، شما از کجا حدس زدید باید ازدواج میکردند؟؟!! 

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

لزوما نگفتند با یه خانم اشنا شدند گفتند با یه جوانی، شما از کجا حدس زدید باید ازدواج میکردند؟؟!!

فکرشو در گیر خودش کرده

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

منم پولدارایی دیدم ک باخودم میگفتم حتما اینا ب نیازمندا خیلی کمک میکنن ولی دلشون نمیومد حتی ده هزار ازخودشون جدا کنن

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

جمله، خبری هست، یعنی سواد شعور نمیاره

شعور هم سواد نمیاره.ِ

اگر مقبول بُوَد به رد خلق مردود نگردد 

و اگر مردود بُوَد به قبول خلق مقبول نگردد

شعور هم سواد نمیاره.ِاگر مقبول بُوَد به رد خلق مردود نگردد و اگر مردود بُوَد به قبول خلق مقبول نگردد

خط اولو متوجه شدم ولی منظور شعر رو نگرفتم🤔

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792