2777
2789

مدتی پیش با یک جوانی هم صحبت بودم که سواد خوندن و نوشتن نداشت یعنی اِسم خودش رو نمی تونست بنویسه اما بسیار انسان مؤدب و با صداقت و بخشنده ای بود....این حقیقتِ زندگیه که بزرگی و شرافت یک انسان رو نمیشه با پول و تحصیلات به دست آورد چون این تجربه ها و سختی ها و اتفاقات زندگی هستند که ما رو رشد میدن..

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من قبلا اعتقادی به این نداشتممیگفتم هر چی تحصیلکرده تر، با شعور تر و بافرهنگ ترزمان بهم ثابت کرد که ...

من از اول میدونستم 

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

شدیدا موافقم

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

خب ازدواج نکردین ؟

لزوما نگفتند با یه خانم اشنا شدند گفتند با یه جوانی، شما از کجا حدس زدید باید ازدواج میکردند؟؟!! 

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
لزوما نگفتند با یه خانم اشنا شدند گفتند با یه جوانی، شما از کجا حدس زدید باید ازدواج میکردند؟؟!!

فکرشو در گیر خودش کرده

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

منم پولدارایی دیدم ک باخودم میگفتم حتما اینا ب نیازمندا خیلی کمک میکنن ولی دلشون نمیومد حتی ده هزار ازخودشون جدا کنن

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی 

جمله، خبری هست، یعنی سواد شعور نمیاره

شعور هم سواد نمیاره.ِ

اگر مقبول بُوَد به رد خلق مردود نگردد 

و اگر مردود بُوَد به قبول خلق مقبول نگردد

شعور هم سواد نمیاره.ِاگر مقبول بُوَد به رد خلق مردود نگردد و اگر مردود بُوَد به قبول خلق مقبول نگردد

خط اولو متوجه شدم ولی منظور شعر رو نگرفتم🤔

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است