2777
2789
عنوان

از رابطه سمی چجور بیام بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 111 پست
اصلا مندم چرا بعضی ها وارد زندگگی متاهل میشنمن پیام میده عصبی میشم یعنی چی تو شب تو بغل زنت بود صبح ...

دوستان واسم دعا کنید دست ازسرم برداره این زن بره اززندگیم یا اصلاح بشه به اصلاح شدنشم راضیم هرروز قول میده اما بدون عمل

این ادم صلاحیت رابطه رو نداره یه سری از همجنسای ماهم کم دامن نمیزنن به این هول بازی یه سری مردا ، نم ...

نه صد درصد باهاش نمیمونم 

مگه چقدر عمر میکنم استرس داشته باشم کجاست با زنشه 

رابطه داشته امشب 

اینقدر مجرد هستن تو دنیا دنبال این نرم

فقط مندم چجوری دیگه اس نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی این همونه که رابطه لانگ داشتین 

و از شهر دیگه داشت میومد دیدنت و هدیه گرفته بود ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

دوستان واسم دعا کنید دست ازسرم برداره این زن بره اززندگیم یا اصلاح بشه به اصلاح شدنشم راضیم هرروز قو ...

مردی که شلوارش به حروم باز بشه دیگه دست خودش نیست این زن بره زن دیگه میاد

اسی این همونه که رابطه لانگ داشتین و از شهر دیگه داشت میومد دیدنت و هدیه گرفته بود ؟

آره باورت میشه دو تا زن داره 

باورت میشه 

اولی بچه دار نمیشده با اجازه اولی دومی رو گرفته 

دومی یک بچه دیگه از زندگی قبلیش داشته گفته میرم پیش بچم ولش کرده 

آشغال اعصابمو بهم ریخته 

آره باورت میشه دو تا زن داره باورت میشه اولی بچه دار نمیشده با اجازه اولی دومی رو گرفته دومی یک بچه ...

اگه دو تا زن هم نداشت، باز به خاطر کرمانشاهی بودنش من میگفتم ریجکتش کن

کرمانشاهیا باید داخل خودشون وصلت کنن

نمیگم بدن

فقط اخلاقای خاصی دارن که هر زنی نمیتونه باهاش کنار بیاد

آره باورت میشه دو تا زن داره باورت میشه اولی بچه دار نمیشده با اجازه اولی دومی رو گرفته دومی یک بچه ...

وااای اسی باید شناسنامه رو چک میکردی 

همون تاپیک یکی بهت گفتااا شناسنامه رو چک کن همون اول 

حتما اول آشنایی چک کنید تا ضربه نخورید 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

وااای اسی باید شناسنامه رو چک میکردی همون تاپیک یکی بهت گفتااا شناسنامه رو چک کن همون اول حتما اول آ ...

صدبار گفتم امروز فردا کرد نمیدونم زبل خان یک شناسنامه نشونم داد صفحه اول خودش بود...صفحه دوم خالی ...فکر کنم صفحه دوم شناسنامه بچه خواهرش بود 

صدبار گفتم امروز فردا کرد نمیدونم زبل خان یک شناسنامه نشونم داد صفحه اول خودش بود...صفحه دوم خالی .. ...

چقدر عوضی 

صدبار گفتم امروز فردا کرد نمیدونم زبل خان یک شناسنامه نشونم داد صفحه اول خودش بود...صفحه دوم خالی .. ...

باید حضوری ببینی عکس رو فتوشاپ میکنن