2777
2789
عنوان

نباید طلاق می‌گرفتم ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 47 پست
نه نداشته عزیزم و ارزشیم برات قائل نبوده مطمئن باش بهترین تصمیم رو گرفتی و به خودت افتخار کن اینقدر ...

من انقدر رفتم و برگشتم و آنقدر بهش فرصت دادم که یع روز دیدم چقدر این آدم بی کلاس و بی لولی هستش 

چقدر در حد من نیست 

چقدر دوستش ندارم 

چقدر آدم بی رحم و سنگدلیه واسه من و چقدر جانفشان و فداکار و آدم حسابیه واسه بقیه 

مخصوصا این خط آخر که حواسش به همه بود جز من دیگه حالمو ازش بهم زد و تونستم بگذرم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن صد در صد دوستت داشتاما خب فکر کنم فانتزی عجیب یا شایدم بیماری داشت.. کاش درمان داشته باشه

این یکم آرومم می‌کنه که فکر کنم دوستم داشت ولی نمیتونم باور کنم آدم کسی رو که دوست داره برای خوشحال کردن و کادو خریدن براش آنقدر چرتکه بندازه و 

کارهایی بکنه که عذابش بده 

فقط میتونم بگم اینقد آدم خوبی هستی و خدا خیلی دوستت داره آفرین ک تونستی از اون رابطه سمی خودتو نجات ...

کاش همون سه سال پیش خدا منو از دستش نجات میداد.... 😞چندنفر اینو گفتن که عاقل و شجاعم.... مرسی امیدوارم 

من انقدر رفتم و برگشتم و آنقدر بهش فرصت دادم که یع روز دیدم چقدر این آدم بی کلاس و بی لولی هستش چقدر ...

کار خوبی کردی چند ماهه دیگه میفهمی تو چه جهنمی بودی و از خودت تشکر میکنی که خودت رو نجات دادی همین که خونه و ماشین داری و از نظر مالی وابسته نیستی ۹۹ درصد جلویی من مشکل مالی دارم و بچه جرات هیچ کاری ندارم برا همین 

این یکم آرومم می‌کنه که فکر کنم دوستم داشت ولی نمیتونم باور کنم آدم کسی رو که دوست داره برای خوشحال ...

دوستت داشت اما بلد نبود دوست داشتن رو نشون بده و بیشترش کنه 

زن داشت اما زن داری بلد نبود  مثل بعضیای دیگه متاسفانه 

دوستت داشت اما بلد نبود دوست داشتن رو نشون بده و بیشترش کنه زن داشت اما زن داری بلد نبود مثل بعضیای ...

بابا زنداری بلدن خوبم بلدن فقط برای ما نه چون براسون بی ارزشیم نمونه اش شوهر من برای یه نفر دیگه دیدم چکارا و چه رفتاریی داشت برا من ...

سرکارخانم.پذیرفتن واقعیت توی مسائل عاطفی سخته.بر اساس توصیفی که داشتید حتی از اول هم عشق شما یکطرفه بوده.اما نگران بعد نباشید.شما اشتباه نکردید و آینده مال شماست.حداقل توی این زمینه فکر میکنم تجربه خیلی بیشتری از شما داشته باشم..سخته ولی این یه جور جراحیه برای درمان درد

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن
یعنی برای اونم عادی میشه نبودم ؟....منی که حتی یک بار اذیتش نکردم و همیشه عاشقش بودم....

عزیزم بهتره رها کنی فدات شم. دیگه نباید برات مهم باشه حس اون چیه و خب بله واقعا عادی میشه برای همه ی ادما. هیچ چیز بالاتر از مرگ که نیست، هست؟ 

مگه ادما بعد از مرگ عزیزاشون زندگی نمیکنن؟ 

لطفا برای سلامتی پدر و مادر گلم یه صلوات مهمونشون کنید🥰 حلالت کردم دوست عزیزم توهم تمام کاربری هامو حلال کن

شاغلم و تازه خونه خریدم برای خودم این دو تا تنها خبر های خوبه این روز هاست ولی چون خونه گرفتم هر چی ...

به به چقدم عالیهه افرین به اراده ات

همون خونه خریدی هم خودش جز تفریح حساب میشه ی تفریح واقعی و اینکه از این به بعد حقوق میدن دیگه بهت 

یه تومن بزار واسه خودت خرید کن یا حالا ارایشگاه یا لوازم پوستی ارایشی خلاصه کم نزار

کم کم درست میشه همه چی انشالله نگران نباش

بابا زنداری بلدن خوبم بلدن فقط برای ما نه چون براسون بی ارزشیم نمونه اش شوهر من برای یه نفر دیگه دید ...

ن اشتباه میکنی 

تو وقتی زنش هستی فکر میکنه ک دیگه خیالش راحته ک دارتت 

اما برا اون شاید برا بدست آوردنش دارشت خودشیرینی می‌کرد 

یعنی اگه اونم بگیره بعد یه مدت میشه مثل خودت  و دوباره... 😔

دوستت نداشته. چرا ادمی ک برات ارزش قائل نیست رو دوس داری؟ اصلا اگ از تو ذهنت رد شد ی ثانیه باید خودتو مجازات کنی

عزت نفس داشته باش. میدونی باهات چکار کرده فکر کن فکر. فکر با عقل

خداروشگر ک تصمیم نهایت درست بوده. مطمعنم این احساسای پوچ هم درستشون میکنی.😘

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪