2777
2789
عنوان

نباید طلاق می‌گرفتم ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 47 پست
همه ‌‌‌‌.... دوستام خانوادم 😭 دارم دق میکنمهمه چی دارم و هیچی ندارم چون اونو دیگه ندارم.... خوب میش ...

برو باشگاه با دوستات وقت بگذرون برقص موزیک گوش کن برو سرکار برو کافه گردی مشغول کن خودتو

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هیچ وقت دوستم نداشت نه؟...

نه نداشته عزیزم و ارزشیم برات قائل نبوده مطمئن باش بهترین تصمیم رو گرفتی و به خودت افتخار کن اینقدر قوی و شجاع بودی که طلاق گرفتی کاش منم جرات تو رو داشتم 

همه ‌‌‌‌.... دوستام خانوادم 😭 دارم دق میکنمهمه چی دارم و هیچی ندارم چون اونو دیگه ندارم.... خوب میش ...

ببین من سه سال با یه پسری توی رابطه بودم. سنم کم بود بشدت وابسته شده بودم و اولین تجربم بود. عاشقش بودم. یه روز اگر پیام نمیداد وای انگار قلبم داشت کنده میشد. اما ما وقتی کات کردیم نهایت تا سه هفته حال من بد بود. بعدش بدون اینکه خودمم متوجه بشم، فراموش شد و اصلا حسی بهش نداشتم. شاید وقتی از تب و تاب عاشقی افتادی، بعدش حس نفرت جاش رو بگیره ولی همونم خیلی زود از بین میره و عادی میشه. من تجربه کردم که بهت میگم. اون زمان منم مثل تو وقتی کات کرده بودیم هی از بقیه میپرسیدم یعنی خوب میشم؟  و میگفتن اره ولی من باور نمیکردم. تا بعد یه مدت دیدم راست میگن. هرچیزی عادی میشه و اصلا انگاااار نه انگاااار

لطفا برای سلامتی پدر و مادر گلم یه صلوات مهمونشون کنید🥰 حلالت کردم دوست عزیزم توهم تمام کاربری هامو حلال کن

میترسم نتونم دووم بیارم ...ی بارم حامله شدم سقط شد خودبخود ولی باهام نیومد سونوگرافی همه هزینه هاشم ...

وای این اشغالو از کجا پیدا کرده بودی؟ خدا خعیلییییی دوستت داشته که بمت افتاده

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

ببین من سه سال با یه پسری توی رابطه بودم. سنم کم بود بشدت وابسته شده بودم و اولین تجربم بود. عاشقش ب ...

یعنی برای اونم عادی میشه نبودم ؟....

منی که حتی یک بار اذیتش نکردم و همیشه عاشقش بودم....

قربونت برم ... دورم پره از مرد های خوب خودم شاغلم خونه و ماشین دارم از خودم ولی .....😭💔

خدا نکنه ...ببین به خودت زمان بده 

قرار نیست هر فرد مورد نظر دیدی سریع به دلت بشینه نه

تا اون زخمای رابطه قبلی خوب نشن سعی نکن وارد رابطه جدید بکنی خودتو.. بعد عشق و عاشقی با این وضعیت بهتره یا یه رابطه ی سالم با دوست داشتن درست حسابی؟

برو سرکار. تفریح به خودت برس مشاوره برو 

فعلا دنبال ی شخص جدید و رابطه جدید نباش

وای این اشغالو از کجا پیدا کرده بودی؟ خدا خعیلییییی دوستت داشته که بمت افتاده

دو قلو بودن تازه 😞💔💔 💔 💔 💔 💔 ۲۲ سالم بود تازه اصلا به یه ورشم نبود که از کجا قراره پول بیارم .... درسته شاغلم ولی مگه آدم شوهر نمیکنه که پشت و پناه داشته باشه و زنانگی کنه؟ 

وضعشم توپه 

چه مدتیه طلاق گرفتی

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
خدا نکنه ...ببین به خودت زمان بده قرار نیست هر فرد مورد نظر دیدی سریع به دلت بشینه نهتا اون زخمای را ...

شاغلم و تازه خونه خریدم برای خودم این دو تا تنها خبر های خوبه این روز هاست 

ولی چون خونه گرفتم هر چی پول داشتم پس انداز دادم ...

و اصلا پول اضافی برای به خودم رسیدن و تفریح ندارم ...

برو باشگاه با دوستات وقت بگذرون برقص موزیک گوش کن برو سرکار برو کافه گردی مشغول کن خودتو

شاغلم و تازه خونه خریدم برای خودم این دو تا تنها خبر های خوبه این روز هاست 

ولی چون خونه گرفتم هر چی پول داشتم پس انداز دادم ...

و اصلا پول اضافی برای به خودم رسیدن و تفریح ندارم ...

1