2777
2789
عنوان

نباید طلاق می‌گرفتم ⁉️

941 بازدید | 47 پست

دوستم نداشت 

اصلا به جز این اواخر ازش دوستت دارم و عاشقتم نشنیده بودم 

همه چیز از طرف من بود فقط 

به مدت سه سال و نیم برای خودش و رابطمون جنگیدم ولی کوچیک ترین تغییر نکرد

هیچ کاری برای خوشحالیم نکرد حتی یک بار کادو نگرفت و تو را.بطه ج . ن سیمون نفر سوم میخواست و همش اسم آشناها رو میآورد هر چقدر التماسش میکردم و گریه میکردم تمومش نکرد 

منم ی روز پاشدم دیدم از اون همه عشق، هیچی نمونده و تنهاش گذاشتم .... 

میترسم دیگه عاشق نشم در اون حد 😭

چیکار کنم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با این چیزایی که گفتی بخصوص که رابطه گروهی میخواست اشتباه کردی؟؟؟؟؟؟؟؟   درست ترین کار عمرت بوده ازدواج بعدی حواستو بده لطفا

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

اگه دیگه هیچ وقت عاشق نشم چی؟....خیلییییی عاشقش بودم فقط خدا می‌دونه میپرستیدمش...

طبیعیه ادم بیشتر عاشق کسی میشه که پسش میزنه به فکر خودت باش

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

با این چیزایی که گفتی بخصوص که رابطه گروهی میخواست اشتباه کردی؟؟؟؟؟؟؟؟ درست ترین کار عمرت بوده ازد ...

میترسم نتونم دووم بیارم ...

ی بارم حامله شدم سقط شد خودبخود ولی باهام نیومد سونوگرافی همه هزینه هاشم خودم دادم 

به نظرم بهترین کار بوده طلاق نه نترس یه فرد با شخصیت و خوب بیاد تو زندگیت بعدش میگی حیف عمرم واسه او ...

قربونت برم ... دورم پره از مرد های خوب خودم شاغلم خونه و ماشین دارم از خودم ولی .....😭💔