2777
2789

خیلی زرنگن و حواس جمع 

یعنی تمام تمرکزشون رو بچه اس 

نه میذارن جایی تنها بمونن بچه هاشون 

نه هم مهمون میذارن بمونه خونه هاشون 

حتی دخترش بخواد بره بیرون با مادرا هماهتک میشن میبرن گیر میدن و پدر خانواده ذو از همه چی مطلع میکنن

اونوقت بابای من اخلاق نداشت مامانم چیزی بگه بهش همه چیو قایم میکردیم ازش 

الانم مث سگ ازش میترسم با اینکه 26سالمه  

و همین باعث سد همیشه از همه چی بیخبر باشه از مشکلاتمون و خیلی چیزا دیگه😑

متاسفانه هرکی هرچی نداره همونو میخواد. حالا برعکس خیلیا ارزوشونه بتونن از باباشون چیزی رو قایم کنن و نفهمه

لطفا برای سلامتی پدر و مادر گلم یه صلوات مهمونشون کنید🥰 حلالت کردم دوست عزیزم توهم تمام کاربری هامو حلال کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعصی مردها رو نمیشه همه چی رو بهشون گفت

غر میزنن و اذیت میکنن

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

عزیزم خیلی خودتو اذیت نکن دنیا پر از شخصیت ها و زندگی های متفاوت هست هر کی یه دغدغه ای داره دیگه...برای شما این هست برای یه دختر دیگه زیر ذره بین قرار گرفتن توسط پدرو مادر...و یکی دیگه اصلا پدر و مادر نداره ...میبینی؟؟؟؟؟؟ خیلی شرایط های مختلف هست و هر کسی یجورایی داره زندگیشو میگذرونه سعی کن قشنگیای زندگیتو پررنگ کنی و تکرار تا بهتر و شادتر زندگی کنی.

گلم انسان در رنج آفریده شده؛ ان شاءالله سختی نکشی🤲🤲🤲 خوشبخت و عاقبت بخیر باشی عزیزم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم