2777
2789

من امسال واسه اولین بار رفتم کربلا و میدونم که دیگه مطمئنم حالا حالاها نمیتونم برم چون همبن بارم بابام فرستاد مارو و دین شو ادا کرد و منم خودم سرکار نمیرم حالا حالاها و......

امشب یه خواب دیدم مثل واقعیت.. خواب دیدم اسم مامانم یجا درومده واسه دونفر سفر کربلا رایگان پنج روزه، و منم می‌خواسته با خودش ببره.. من آنقدر خوشحال بودم آنقدر خوشحال که نگید.. باورم نمی‌شده دوباره به زودی امام حسین طلبیده منو،خوابم خیلیی طولانی و شبیه واقعیت بود.. قشنگ دونه به دونه یادمه کدوم لباسارو برداشته بودم مامانم چیا برداشته بود چی پوشیده بودیم.چیا میگفتیم  واسه آبجی کوچیکم که نمیخواست بیاد کلی خوراکی خریده بودیم که ناراحت نباشه یادمه خالم اومده بود دنبالش که ببرتش خونشون دو سه روز و ما یواشکی بریم. یادمه منتظر بودیم ماشین کاروان بیاد دنبالمون و دیر کرده بوده.. خیلییییی خوشحال بودم خیلیی، ازونورم دل نگران آبجیم که تنهاست. ولی مثل واقعیت بود حتی نصف شب پا شدم از خواب دوباره سریع خوابیدم و یه خواب کاااملا متفاوت دیدم ولی یادمه تو اونم ی اتفاقی افتاده بود بعد من میگفتم من قراره برم پنج روز کربلا نگران نباشید براتون دعا میکنم.. انگار اون خواب دومی بیداری بوده باشه و من خوابم تعبیر شده باشه،پاشدم دیدم خواب بودم حالم بد شد😭😭😭

🔴مردای حال به هم زن، ریپ نزنید تو تایپکامم نظر ندید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوب حالا این کجاش بده که اینقدر استیکر گریه گذاشتید؟

لابد واسه من بد بوده که گذاشتم

همین مونده بود دیگه.. به استیکر گذاشتن ملتم کار دارید؟

خیر عزیزم

کربلا رفتن میگن نه همته نه قسمت بلکه دعوته

انشا الله که امام حسین دوباره طلبید و به زودی میری

التماس دعا

منم خیلی وقته تو فکرشم که بریم کربلا ولی هنوز قسمتم نشده😭

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید. 
خیر عزیزمکربلا رفتن میگن نه همته نه قسمت بلکه دعوتهانشا الله که امام حسین دوباره طلبید و به زودی میر ...

واقعا خودمو لایقش نمیبینم اما امیدوارم😭

لابد واسه من بد بوده که گذاشتمهمین مونده بود دیگه.. به استیکر گذاشتن ملتم کار دارید؟

نه ..اکانتتون یادم موند که دیگه نیام تاپیکتون ... من فکر کردم کسی خواب خیلی بدی دیده . حال رو حیش بده بهتره وارد تاپیک بشم تا باهاش همدلی کنم ولی موندم چی بد بود  این وسط ... 

امید آخرین چیزیست که میمیرد
نه ..اکانتتون یادم موند که دیگه نیام تاپیکتون ... من فکر کردم کسی خواب خیلی بدی دیده . حال رو حیش بد ...

آخه عزیزم شما چقد مهربونی، بله منم امیدوارم دیگه کسی با این حجم از مهربونی نیاد تایپکام من تحملشو ندارم.

آخه عزیزم شما چقد مهربونی، بله منم امیدوارم دیگه کسی با این حجم از مهربونی نیاد تایپکام من تحملشو ند ...

ان شاالله خداوند امام حسین قلب آرام و بی کینه بهتون بده

امید آخرین چیزیست که میمیرد
ان شاالله خداوند امام حسین قلب آرام و بی کینه بهتون بده

نیاز به آرزوی شما ندارم نه نظر بدید نه آرزو کنید

واسه خودتون دعا کنید که مستحق ترید

خدانگهدار 

نیاز به آرزوی شما ندارم نه نظر بدید نه آرزو کنیدواسه خودتون دعا کنید که مستحق تریدخدانگهدار

چیزی نگفت بنده خدا که

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.