2777
2789
عنوان

چرا دختری که پاکه رو کسی که میخوادشم دوست نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 47 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تدا تو قرآن گفته الطیبات للطيبين 

والخبیثات للخبیثین

یعنی پاک مال پاکه

خبیث هم نال خبیث

دختر پاک باید صبر کنه پسر پاک پیدا شه واسش

ایبرای دخترای متوسط

پسر در حد خودشون زیاده

تدا تو قرآن گفته الطیبات للطيبين والخبیثات للخبیثینیعنی پاک مال پاکهخبیث هم نال خبیثدختر پاک باید صب ...

آخه چرا پس میبینی طرف کاری نمونده نکرده باشه ولی آدم خوبی سر راهش قرار میگیره 

دقیقاا موافقم

متاسفانه این چیزیه ک خودم دیدم

ی دختر میشناسم هرشب با یکی بود تو این خونه و اون ویلا برنامه میکرد و باافتخار میومد تعریف میکرد انقد پسرای مختلفو دیده بود و باهاشون چرخیده بود ک هر پسری میومد سمتش این کاملا خامش میکرد و اون کلی براش خرج میکرد 

در عوض ی دختر دیگه رو میشناسم ک خیلی سر به زیر و مهربونه و برای خودش حد و مرز داره ولی هرکی میاد سمتش یا دروغگوعه یا وقتی عکسشو نشون میده با خودت میگی یاخدا 😑

دیگه فعلا خودشم بنده خدا بیخیال رابطه شده 😆

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

تو نینی سایت اصن نمیشه از دخترای خوب دفاع کرد ده تا دلیل الکی میارن ک بگن اون خوب باشه حالا آدم خوبم گیرش نیفتاد خب نیفتاد😆😑

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

تو نینی سایت اصن نمیشه از دخترای خوب دفاع کرد ده تا دلیل الکی میارن ک بگن اون خوب باشه حالا آدم خوبم ...

اصلا یه چیزایی بعضی وقتا میشنوم که با دنیای واقعی صد و هشتاد درجه تفاوت داره😂

اصلا یه چیزایی بعضی وقتا میشنوم که با دنیای واقعی صد و هشتاد درجه تفاوت داره😂

😆😆😆معلوم نیس این دوستان کجا زندگی میکنن ک تاحالا دختر خراب تور پهن کن ندیدن درحالی ک این همه زیاده 

بابا دخترای برنامه کن یا پسرای پاکو بردن یا پسرای پولدارو