2777
2789
عنوان

چرا دختری که پاکه رو کسی که میخوادشم دوست نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 47 پست

ب کتف اون دختر 

برن گمشن اون هولایی که خواهان دختر خوب نیستن

لیاقتشون همون خرابایین که دو درشون میکنن و پول میگیرن میرن

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واقعا نمیفهمم چرا؟

چون ی سری ادما ب خاطر دیدن ی ویلا و مقداری پول تن ب هر نوع رابطه ای میدن حتی روابط ی شبه پسرا خیالشون راحته ک همیشه دم دستی یکی هس پس میرن باهمونا برنامه میکنن 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

دقیقااا همه فقط واسه یه مدت می‌خوام باهات باشن

اصلا مگه میشه کسیو پیدا کرد که بدونی میتونی سالها باهاش بمونی 🥲

یه رابطه پر عشق و محبت و شیرینی آرزوعه

من هر چی آشنایی داشتم پسر پاک بود کس خول بود(جدی آآآ) یا من خوشم نمیومد ازش یا اصلا آدم درستی واسه عاشق شدن نبود 

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")
متاسفم واقعا کمبود عامل چه چیزا که نمیشه

و متاسفم ک مردای جامعه قدر و ارزش دخترای خوب رو نمیدونن 

بله موافقم که خیلیا افتخارم میکننولی اون عشق و علاقه ای که قدیم بین مردم رواج داشت الان باید ت رویا ...

بله اقتضای زمانس واقعا عشق های مثل شیرین و فرهاد 

لیلی و مجنون 

الان چه دختر چه پسر. نمیدونن عشق چیه . بیشتر معامله میکنن تا ازدواج . مثلا مهریه nتا نباشه کنسله 

خونه و ماشین و فلان درامد نباشه کنسله 

متاسفانه هیج عشقی وجود نداره

فکر کنم بخاطر همینه که تنهام

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

اره واقعا

ی دلیل دیگشم اینه ک اون دسته از ادمایی ک هرشب با یکین انقد با پسرای مختلف بودن ک راه نرم کردن پسرا و مردا رو خوب بلدن ولی دخترای خونگی و پاک بی منت عشق زیاد میدن ولی در مقابلش عشقی دریافت نمیکنن