2777
2789
عنوان

فضولی کردن مادرشوهر

463 بازدید | 21 پست

سلام خانمها من شوهرم کارش قم هست ما قم زندگی میکنیم ما کلا دو تا بچه هستیم داداشم از لحاظ عقلی مشکل داره پدر مادرم جز من کسی رو ندارن شوهرم هم به خاطر شرایط من هم به خاطر شرایط کاری خودش که راضی نیست میگه فعلا هستم اگه برای شهرستان انتقالیم جور نشد یه نیسان میگیرم میرم از اینجا یه خونه ارثی پدریم شهرستان داشتم چند سال پیش فروختم که قم خونه بخرم متاسفانه خونه ها سندش مشکل دار بود اگه سند تک برگ میخواستم نیاز به پول زیاد داشتیم مجبور شدم شهر خودمون زمین بگیرم که بسازمش پدرم دید خونه ساختن سخته برامون با دو تا بچه مستاجری بهم پیشنهاد داد زمین رو بفروشه طبقه بالای خونشون بسازه شوهرمم مشکلی نداره راضیه

اون سری مشتری اومد ولی قبول نکرد مادرشوهرم بهم میگه خونا ساخته بشه خبری شوهرم کار رو ول میکنه من خیلی محترمانه بهش گفتم دنبال انتقالیه اصلا دوست ندارن که ما برگردیم چه جوری بهش بفهمونم تو کارم دخالت نکنن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اون سری مشتری اومد ولی قبول نکرد مادرشوهرم بهم میگه خونا ساخته بشه خبری شوهرم کار رو ول میکنه من خیل ...

چند وقته پیش قرار بود بیاییم کار شوهرم بعدش جور نشد شهرستان میگه شما بیایین دخترمو افسردگی میگیره خواهرشوهرم دو تا بچه داره طلاق گرفته هر سری به بهونه حرم و جمکران میاد چند روز خونم میمونه دستورم میده روانیم میکنه 

چند وقته پیش قرار بود بیاییم کار شوهرم بعدش جور نشد شهرستان میگه شما بیایین دخترمو افسردگی میگیره خو ...

تو دلم گفتم من تک فرزند پدر مادرم هستم منو افسردگی نمیگیره بی تربیت

مخلش نده مهم تصمیم تو و شوهرته

خیلی پرروهه به من میگه زمین رو بفروشین تا کجا خونه پیش میره منطورش اینه کم میارین پسرم باید خرج بده خیلی بی تربیته 

ول سما کار خودتون بکنین شوهرت که راضیه فقط نزار تحت تاثیر حرفای مادر شوهرت قرار بگیره

بهش گفتم مادرت اینجوری میگه گفت این سری گفت صاف بگو یه سال دیگه بیشتر نیستیم

بهش گفتم مادرت اینجوری میگه گفت این سری گفت صاف بگو یه سال دیگه بیشتر نیستیم

یعنی خودشون رو به آب و آتیش میزنن که ما یه موقع شهرمون نریم هر چند هفته بیان خونم لنگر بزنن حاضرن عروس غربت رو تحمل کنه به خاطر دختر آشغالش

خیلی پرروهه به من میگه زمین رو بفروشین تا کجا خونه پیش میره منطورش اینه کم میارین پسرم باید خرج بده ...

خب بگو باید خونش درست کنه خونه داری بهمون بده که زمین نفروشیم 

من به شوهرمم گفتم گفتم قم نمیتونیم بگیریم اونجا هم نداشته باشیم نمیتونیم به این نیت باشیم که خونا نداشته باشیم تو از قم میری که بچه ها مون دارن بزرگ میشن

اون سری میگفت خبری دخترش خونه پیش فروش داره با مهریه اش خرید بفروشه یه کم شما یه کم این خونه باهم بگیرین کلم باد نکرد

اون سری میگفت خبری دخترش خونه پیش فروش داره با مهریه اش خرید بفروشه یه کم شما یه کم این خونه باهم بگ ...

یعنی اونوقت من باید دق مرگ بشم دخترش خوده بچه و فوق العاده مفت خور بچه های فوق العاده بی تربیت بچه های منم بزنن خانم انتظار داره من مثل گاو فقط نگاه کنم