2777
2789
عنوان

برادرم توپید بهم خیلییییی ناراحتم‌

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 37 پست
اخه هیچ چیز به اندازه این درد ناک نیس که یه زن پشت نداشته باشه

درک میکنم؛ دنیا عادلانه نیست؛ بعضی وقتا پشت همه خالی میشه؛ پسر دختر نداره؛ امیدوارم برا هیچکس پیش نیاد حتی دشمنمون

متاسفانه زندگیا خیلی سخت شده توی کانادا. من یه دوست دارم همسن منه بیست سالشه. مادرش فوت کرده و باباشم زن گرفته. این دوستم اکثر مواقع خونه مادربزرگ مادریشه و پیش مادربزرگ و دایی مجردش زندگی میکنه. داییش تا ایران بود اینقدر هواشو داشت و براش کم نمیزاشت حتی با دوستاش میرفتن بیرون اینو هم میبرد با خودش. اما یکی دوساله رفته کانادا دیگه هیچ حمایتی نمیکنه ازش. فکر میکنم چون اونجا خیلی چالش داره زندگیا

لطفا برای سلامتی پدر و مادر گلم یه صلوات مهمونشون کنید🥰 حلالت کردم دوست عزیزم توهم تمام کاربری هامو حلال کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خواهر شوهر شما هم شانس داره باید روزگار شوهرت رو سیاه میکردی

بعد دو ماه فهمیدم نزدیک بود سکته کنم اعتراض کردم گفت پول خودمه به تو ربطی نداره مگه واسه تو و بچه کم گذاشتم که حرص میخوری؟  به قول تو شانس و روی زیاد خواهرشوهرم فقط. خواهری که ۳ تا خونه تهران داره یه مغازه تهران داره تو صندوق امانات ۱ کیلو طلا و ۳۰ تا ربع سکه داره. گفتم چ ا طلاهات رو دست نزدی گفت اونا واسه اینده پسرمه😏😏😏😏😏😏😏😏 دلم نمیخواد یادآوری کنم دق میکنم

بعد دو ماه فهمیدم نزدیک بود سکته کنم اعتراض کردم گفت پول خودمه به تو ربطی نداره مگه واسه تو و بچه کم ...

بهتون برنگردون یاهمشوخورد

😍😘  پسرگلم قدمت مبارک توعشق من وبابایی😘