aynazآیناز۱۲۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 1736 عنوان دهنم بزور باز میشه 96 بازدید | 7 پست یه چند روزیه بعضی وقتا نمیتونم دهنمو باز کنم بعدش اگه با بدبختی باز کردم استخون فکم صدا میده موقع غذا خوردن هم همیش صدا میده چی کار کنم به نظرتون 1403/11/05 | 06:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aynazآیناز۱۲۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 1736 یکم گرمش کن و با روغن زیتون ماساژش بده بهتر میشه مرسی
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 10068 مرسی خخخخ یچیزی گفت اون اهمیت نده عصبی نشدی این چند وقت استرس؟خشمدمنوش ارامش بخش بخور هرشب واینکه گرمیجات بخور ممکنه از سردی زیاد باشه مثلا پنیر خوردی باگردو برنج بازیره کلا یکم ۴ زیره نعنا اینجور چیزا دم کن گرم شه بدنت هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست
aynazآیناز۱۲۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 1736 خخخخ یچیزی گفت اون اهمیت نده عصبی نشدی این چند وقت استرس؟خشمدمنوش ارامش بخش بخور هرشب واینکه گرمیجات ... اگه برم دندونپزشکی به جا میندازن؟
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 10068 اگه برم دندونپزشکی به جا میندازن؟ جاانداختنی نیس که ن بابا سردیت کرده قدیمیا میگفتن ازسردیه یاهمین تپق زدنا دیدی اونم ازسردیه ک بعضیازبونشون میگیره هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست