2777
2789
عنوان

تصمیم به اینکه بچه دار نشیم هیجوقتت

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 36 پست
چرا پشیمونی چ مسئولیتایی مگه داره

خوب ادم بعد از بچه دار شدن تا سه سالگی تقریبا خیلی خیلی حجم کاراش زیاد می شه...علاوه بر اون باید مراقب باشی محیط امن باشه بچت نخوره زمین..سرما نخوره..مراقب خوراکش و مزاجش باشی و..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
خوب ادم بعد از بچه دار شدن تا سه سالگی تقریبا خیلی خیلی حجم کاراش زیاد می شه...علاوه بر اون باید مرا ...

خب اینکارارونمیکردی میخواستی چیکارکنی شاغلی؟

دنیاهمینه دیگه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب اینکارارونمیکردی میخواستی چیکارکنی شاغلی؟دنیاهمینه دیگه

عزیزم مسءولیت های یک مادر در برابر شاغل بودن مثل دریاست در برابر قطره..بله شاغل بودم به خاطر بچم نتونستم برم...شما مادر شو بعدش اظهار نظر کن ببینم چی می گی اون وقت

چه مسئولیت هایی داره؟واقعا جدی هستید؟خدا رحم کنه بچه هاتونو مسئولیتش اینه از لحظه ای که دنیا میاد ما ...

چیزایی ک گفتی ک جز وظایف همه هست و دیدم ک انجام میدن همه شاید مادرهای قدیمی نه ولی الان همه خیلی توفکر بچه هاشون هستن منظورشون احتمالا این بوده چیزهایی ک شما میگید اونقدر سختم نیست

خوب ادم بعد از بچه دار شدن تا سه سالگی تقریبا خیلی خیلی حجم کاراش زیاد می شه...علاوه بر اون باید مرا ...

اینا برمیگرده ب شکل شخصیتی طرف من خیلی واسم مهمه ولی بعضیا کلا ادم های خونسردی هستن و مهم نیست ن تنها واسه بچه واسه خودشونم همینن

عزیزم مسءولیت های یک مادر در برابر شاغل بودن مثل دریاست در برابر قطره..بله شاغل بودم به خاطر بچم نتو ...

خخخخ نزنی منو 

ن بابا من حرفم اینه زندگی سختی داره تنها آدمی راحته که توقبر خوابیده 

وگرنه بچه داری نکرده بودی الان باید کار دیگه ای انجام میدادی ک اونم فشار ذهنی وبدنی بود 

لااقل اینکارا با عشق وعلاقه انجام میدین راحت تره 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

والا شیرینی های خودشو داره ولی سختی هاش قابل چشم پوشی نیست

وقتی مادر باشی این سختی ها سختی نیست باعشق انجام میدی چون از فردی مراقبت میکنی ک از جونت عزیز تره واینوتوی مادرهای امروزی زیاد میبینم دیگه بعضیام خیلی خیلی توجه میکنن

چیزایی ک گفتی ک جز وظایف همه هست و دیدم ک انجام میدن همه شاید مادرهای قدیمی نه ولی الان همه خیلی توف ...

بله همه انجام می دن ولی سخته..تا کسی هم مادر نشده متوجه نمی شه...این که روزی ده دفعه غذا گرم کنی بیاری بچه دل به بازی نخوره دوباره بره مجبوری دوباره گرم کنی..چند نوع غذا بپزی نخوره...پوشک گرفتن که هر نیم ساعت مجبوری بری بچتو بشوری چند ماه طول می کشه راه بیفته این مدت ارتروز گرفتم...تا کامل راه بیفته قدم به قدم همراهش بری نیفته..برا هر چیزیش غصه می خوری چرا دیر راه افتاد چرا دندون در نیاورد چراسبزی نمی خوره یبوست نمی گیره...ولی در عین حال شیرینه

بله همه انجام می دن ولی سخته..تا کسی هم مادر نشده متوجه نمی شه...این که روزی ده دفعه غذا گرم کنی بیا ...

تازه پسر من بدغذابود همیشه باید میکس میکردم ولی باعشق انجام میدادم خسته هم نمیشدم شاید اگه الان بخام دوباره اینکارارو انجام بدم یخورده سختم باشه چون اون موقعه جونتر بودم