2777
2789
سخت گیری قطعا روش صحیحی نیست ولی کمک و راهنمایی و شناسوندن خوبی و بدی راهی که در پیش هست وظیفه بزرگت ...

ببخشید ولی شما پدر مادرین این چیزایی که گفتین چیزایی هست که حتما باید به بچه گفته بشه که این خوبه اون بده شما تو مبحث ازدواج هم فقط حق راهنمایی دارین حق ندارین فرزندتونو مجبور کنین که با فلانی ازدواج کن اینم دقیقا همونه به نظرم تو انتخاب دین هم پدر مادر ها فقط حق راهنمایی دارن در آخر اون بچه وقتی به بلوغ فکری رسید تصمیم میگیره که دینش چی باشه آخه بچه نه ساله چی می‌فهمه که بخواد دین انتخاب کنه

بهترین روش راهنمایی با اعمال هست یعنی طرف مقابلمون ببینه که خودمون عامل هستیم 

توی قران هر جا گفته شده یا ایها الذین آمنوا بعدش و عملوالصاحات اومده..

یعنی اعتقاد در قلب و انجام عمل درست... که البته این مطلب در جواب اونایی هم هست که  که میگن دلت پاک باشه کافی هست..

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دختر من ۸ سالشه، نماز چون از اول من و باباشو دیده، بی میل نیست، ولی در مورد حجاب، هی اقدام مثبتی نتو ...

جالبه دختر من دقیقا برعکسه حجابش خوبه ولی کاهل نمازه

درصورتی که من و پدرش نمازمونو اول وقت میخونیم البته دختر من بزرگه.خیلی هم باهاش صحبت کردم تاثیری نداشته

ببخشید ولی شما پدر مادرین این چیزایی که گفتین چیزایی هست که حتما باید به بچه گفته بشه که این خوبه او ...

اون بچه ای که میگن نه سال بلوغ اون بچه ای هست که به پدر و مادرش توصیه شده قبل از انتعقاد نطفه چه کارهایی انجام بشه و حتی موقع .. و بعدش موقع شیردهی و موقع نوزادی چه بازی ها و چه رفتارهایی والدین کنارش داشته باشن و حتی مقدار و نوع محبت نوع بازی نوع پاسخ و سوال نوع درخواست از کودک رو گفتن...نه اینکه هرجور خواسته باشیم عمل کنیم و بعد بجه که به این سن رسید بگیم خودت انتخاب کن..

جالبه دختر من دقیقا برعکسه حجابش خوبه ولی کاهل نمازهدرصورتی که من و پدرش نمازمونو اول وقت میخونیم ال ...

متاسفانه الگو برداری از جامعه بیشتر از والدین.

در مورد نماز ، من خودم سن بالا شروع کردم، واقعا از یه سنی خودم خواستم و فهمیدم نماز خوبه، و خودم خوندم

خیلی زیاد برای نماز خوان شدن بچه ها مخصوصاً اهمیت به نماز اول وقت اول خودت باید مقید باشی مهمتر از ه ...

ن بنظرم دخترا ب مادر نگاه میکنن توخانواده مااینطوری بود بابام اهمیت نمیداد 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

جالبه دختر من دقیقا برعکسه حجابش خوبه ولی کاهل نمازهدرصورتی که من و پدرش نمازمونو اول وقت میخونیم ال ...

نوجوونه لابد 

گیر ندین فقط بهش بعد یمدت خوب میشه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

آره قبول دارم تفاوت هست اما اگه پدر خانواده اهل نماز اول وقت باشه کار رو راحت می کنه

اون ک اره دونفر باید باشن ک بچه بخونه ولی خب بازم میبینی توخانواده ای پدرومادر نمیخونن بچه نماز خون ومذهبیه 

اجتماع ودوستاشون اهمیتشون بیشتره برای بچه ها

اون ک اره دونفر باید باشن ک بچه بخونه ولی خب بازم میبینی توخانواده ای پدرومادر نمیخونن بچه نماز خون ...

بله این نمونه ها رو دیدم اینم درسته 

ولی برای تداوم و پیشرفت بچه برای سنهای بالاتر 

اگه خانه و خانواده اهل نماز نباشن به مرور 

ممکنه فرد هم از فرایض دینی دور بشه 

مثلاً جدا شدن از دوست مذهبی 

پیدا کردن دوست غیر مذهبی 

پس روی این مورد زیاد نمیشه حساب کرد 

اگه فرایض دینی در خانواده آموزش داده بشه 

همراه با برنامه باشه دیگه به این راحتی 

نوسان ایجاد نمیشه 

اون بچه ای که میگن نه سال بلوغ اون بچه ای هست که به پدر و مادرش توصیه شده قبل از انتعقاد نطفه چه کار ...

حرف شما درست ولی توصیه من اینه بچتون رو مجبور به نماز خواندن نکنین یا هر حرفیو با اجبار تحمیل نکنین به بچه من خودم پدر و مادرم اهل نماز هستن و مادرم از وقتی یادمه منو مجبور به نماز خوندن میکنن من الان با ۱۶ سال سن از نه سالگی شاید فقط یک سال نمازمو کامل خوندم میرم به ظاهر وضو میگیرم تو اتاق درو می‌بندم به بهونه نماز تا غرغر های مادرم در این مورد تموم بشه باور کنین همیشه اجبار جواب نیست بعضی اوقات باید حق انتخاب داد

حرف شما درست ولی توصیه من اینه بچتون رو مجبور به نماز خواندن نکنین یا هر حرفیو با اجبار تحمیل نکنین ...

منم عزیزم حرف اجبار نزدم. گفتم خوبی های نماز و یک جوری علت نماز رو باید برای همدیگر بگیم.و براشون فرق نماز و اونایی که ادای نمازخون ها رو درمیارن بگیم.که براش اشتباه پیش نیاد