2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه زیر ۲۵ سال هستی خیلی راحت فراموش میکنی

اره هستم . حتی میدونم که زود گذره . اما دارم اذیت میشم و به خودم اسیب وارد میشه میخوام هرچه زود تر تموم شه چون رابطه سالمی نمیشه اگه برقرار بشه وگرنه با برقراری رابطه مشکلی ندارم . تصمیم داشتم که کلا دیگه نبینمش تا فراموش بشه اما مشکل همینجاست که هر روز مجبورم ببینمش

عاشق شدن آدما ساخته و پرداخته ذهن غیر قابل کنترول که از اون برا خودش فرشته میسازد بعد میبیند اون فرش ...

کاملا موافقم عقیده شخصیم همینه اما نمیتونم از پسش بر بیام هرچقدر میخوام که ازش بدم بیاد و توذهنم ادم مزرخرفی جلوش میدم حسم تغییر نمیکنه چون واقعا دوست داشتنیه

اره هستم . حتی میدونم که زود گذره . اما دارم اذیت میشم و به خودم اسیب وارد میشه میخوام هرچه زود تر ت ...

آفرین چقدر آگاه و دانایی با وجود سن کمت.

کلا نسل شما به نظر من دو دسته ن.

یا خیلی عاقلن یا خیلی بی عقل

حد وسط ندارن یا حداقل من ندیدم

وقتی متوجهی که تحت تاثیر غلیان هورمونهای جنسی و هورمونهای دوپامین و سروتونین هستی، راحت تر با وضعیت کنار میای عزیزم.

فقط باید قسمت خیالبافی مغزت رو خاموش کنی