2777
2789
عنوان

خعیلی حس بدی دارم و احساس تنهایی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 57 پست
کاملا حق داری عصبی باشیولی باید خودتو جمع و جور کنی عزیزم و یه استارت جدید بزنی تو زندگیت.به نظرم او ...

ممنونم عزیزم بابت درکتون و وقتی که گذاشتید 💕

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

ببین نمیدونم چقدر به این چیزا اعتقاد داری اما یه جاری دارم پدر دعانویسا رو دراورده صدبار چیز میر پید ...

فک کن من شیعه هم نیستم این دعا به کارم اومده

یا نور و یا برهان...

بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔دست خودته محیط جدیدو بهشت یا جهنم کنی برای خودت هر چی زودتر حرمتا بره زودتر جهنم میشه...رشد /M.E...افنجعل المسلمین کالمجرمین...ما لکم کیف تحکمون؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فک کن من شیعه هم نیستم این دعا به کارم اومدهیا نور و یا برهان...

ممنون که گفتی میخونم امیدوارم جواب بده برام

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

ممنون که گفتی میخونم امیدوارم جواب بده برام

فدات

بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔دست خودته محیط جدیدو بهشت یا جهنم کنی برای خودت هر چی زودتر حرمتا بره زودتر جهنم میشه...رشد /M.E...افنجعل المسلمین کالمجرمین...ما لکم کیف تحکمون؟

عزیزم ببین، مردها فقط از نظر ظاهری شبیه ما هستن.درحالیکه کلا انسانهای متفاوتی ان. ساختار شیمیایی مغز ...

کتاب مثل پروانه پرواز کن و مثل زنبور نیش بزن همخوبه

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

ربع اون چیزی که میخوامم نیست اینو ۲ ماه بعد ازدواج فهمیدم اما کار از کار گذشته بود ادم کاملا بیشعوری ...

خوب این رفتارا درست نیست در شان یه داماد نیست این مورد حق داری ناراحت بشی دیگه تربیت خانوادگیه

خوب این رفتارا درست نیست در شان یه داماد نیست این مورد حق داری ناراحت بشی دیگه تربیت خانوادگیه

این یسری از رفتارای رو مخشههههههه خواهرام و مامانم میریزن تو خودشون اما گاهی هم نمیتونن بروز میدن و بهم میگن کلا پدرشوهرمم خعیلی ادم بلانسبت بیشعوریه احترام به زن بلد نیستن 

من چون بچه دارم بخاطره دخترم سعی دارم همجیو درست کنم وگرنه خواهرم طلاق گرفته و داره زندگی میکنه برای خودش اما دخترش از نظر روحی اسیب دیده کاملا واضحه

امروز شلوار عروسکی پوشیدم کیوت شده بودم ارایش کرده بودم دخترم گفت مامان چقدر قشنگ شدی گفتم مرسی گفت چرا بابایی بهت نمیگه قشنگ شدی؟ چرا نمیگه لباسات چقدر قشنگن؟ چقدر بابایی بداخلاقه مهربون نیست وقتی باهات بد صحبت میکنه ناراحت میشم دوستش ندارم