2777
2789
عنوان

خعیلی حس بدی دارم و احساس تنهایی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 57 پست
رومون تو هم باز هست اون بیشتر اینجوره که گفتید ساکت میشه من بیشتر حرص میخورم بیشتر بارش میکنم

عزیزم ارزشو نداره

مردا غرورشون له شه یه جا دیگه دنبال احیاش میگردن

خوبه خیانت و طلاق و آوارگی بچه ت بشه نتیجه؟

حاضر جوابی ارزششو داره؟.وقتی از چیزی ناراحتی رو کاغذ بنویس ذهنت تخلیه شه تهشم با جملات خوب تموم کن تثبیت شه حس خوب

تخلیه ی این حس ها و خشم رو اعصاب شوهرت به خودت ضرر میزنه

بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔دست خودته محیط جدیدو بهشت یا جهنم کنی برای خودت هر چی زودتر حرمتا بره زودتر جهنم میشه...رشد /M.E...افنجعل المسلمین کالمجرمین...ما لکم کیف تحکمون؟

باید از خودت شروع کنی اولش همون زبونت که میگی کوتاه نمیاد دوما چرا مستقیم بهش نمی گی مگه غریبیست هم ...

ببین سرکار بودن محبت نیست خب وظیفشه که باشه ما نباشیم این سرکار نبود؟ خب بود

حرف زدم حرف حالیش نیست ۲ روز جوابه دیگه جدیدا همون ۲ روز هم جواب نیست قبلا یبار نشوندمش سرجاش درست شده بود

مادر خودش باهاش حرف زده پدرش حرف زده خواهرام حرف زدن خودم کلی زدم عاجزم دیگه اما انگار خنگه یا نفهمه

واقعا بهشم گفتم گفتم انگار خنگی مشکلی چیزی داری حرفا رو نمیفهمی

بعد کلا تا میگم بیا صحبت کنیم میگه وااااای گوشاشو میگیره انگار بچست منم مثلا حرفمو میزنم اونم هی وسط حرفام میگه باش باش باش بیشتر میره رو مخت 

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین سرکار بودن محبت نیست خب وظیفشه که باشه ما نباشیم این سرکار نبود؟ خب بودحرف زدم حرف حالیش نیست ۲ ...

وظیفش درست اما بازم میگم محبتشون رو اینطور بیان میکنن 

بهتر با یه مشاور صحبت کنی 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

عزیزم ارزشو ندارهمردا غرورشون له شه یه جا دیگه دنبال احیاش میگردنخوبه خیانت و طلاق و آوارگی بچه ت بش ...

دقیقا قرار نیست هر چیزی ناراحتت میکنه عکس العمل نشون بدی یا حواب بده هم خودت اذیت میشه هم رابطتت خراب میشه همسر من سر هر چیزی ناراحت می‌شد بحث می‌کرد باور کن پنج دقیقه بعدش از من توجه و محبت میخوایت نمیدونی چقدر سخت هست الان دیگه کاملا سرد هستم نسبت بهش فقط فیلم بازی می‌کنم که دعوا نشه ٫وهبجی مثل بحث فاصله نمیندازه

عزیزم ارزشو ندارهمردا غرورشون له شه یه جا دیگه دنبال احیاش میگردنخوبه خیانت و طلاق و آوارگی بچه ت بش ...

پس غرور من چی

هیچدقت پشتمون نیست

هیچوقت دفاعی نمیکنه همش میگه خودت حرف بزن همه جا

همیشه از نظر مالی باهاش راه اومدم اما شده وظیفم

هیچوقت زندگیمونو جدی نگرفته حتی پدر خوبی هم نیست هفته ای یکبار شااااااید برای بچش وقت بذاره من خودم بچه دوم دوست دارم دخترمم خعیلی اصرار داره میگه حرفشم نزن دیگه هیجووووقت از بس دهن بینه چون مامانش گفت نیازید دیگه چون تا ۳ ماه پیش خودش گفت بیاریم من گفتم امادگی ندارم حالا اون میگه هیچوقت

من بیشتر زمینه خیانتو دارم تا اون

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

چقدررررررر خوب امیدوارم روی منم تاثیر داشته باشه و عاقل بشمشما اعتمادبنفستون هم خوبه من همسرم اعتماد ...

نه من اعتماد بنفسم داغون بود

ولی فهمیدم که نباید پیش مرد نشون بدی که اعتماد بنفس نداری. حتی نباید از اون ور بوم هم بیفتی. در حد متعادل. جوری که نشون بدی برای خودت ارزش قائلی

اگه تا حالا اینکارو نکردی، تغییر دادنش یه کم زمان و تلاش بیشتری میخواد ولی صد در صد شدنیه. چرا میگم شدنیه؟ چون نمونه‌ش رو جلوی چشمام دیدم که بعد از ۱۶ سال زندگی، خانم کلا تغییر موضع داد. نه یهویی چون اگه یهویی باشه باعث گارد گرفتن مرد میشه. بلکه کم کم و با سیاست.

باور کن سیاست یاد گرفتنیه. برای مایی که ذاتا تو وجودمون نیست، سخته. ولی کاملا انجام شدنیه.

ببین سرکار بودن محبت نیست خب وظیفشه که باشه ما نباشیم این سرکار نبود؟ خب بودحرف زدم حرف حالیش نیست ۲ ...

قرار نیست طرف مقابل دقیقا بشه اون چیزی مه تو میخواید با تفاوت ها و کم و کاستی هم بسازید زندگی مشترک هست 

نه من اعتماد بنفسم داغون بودولی فهمیدم که نباید پیش مرد نشون بدی که اعتماد بنفس نداری. حتی نباید از ...

درسته عزیزم تنها کسی هستید که حرفاش بیشتر ارومم میکنه تا رو مخم بره اخه این روزا خعیلی عصبیم

کتاب هایی که گفتید بنظرتون بهتره اول کدوم رو شروع کنم؟

دقیقا قرار نیست هر چیزی ناراحتت میکنه عکس العمل نشون بدی یا حواب بده هم خودت اذیت میشه هم رابطتت خرا ...

آخه اون طرف کم کم ازت بدش میاد نمیتونه باهات حس ج ن سی داشته باشه

نیاز مردا هم کلاً رو مخشونه پس تهش میشه خیانت

وقتی آرومه خونه حرفتو بهش بگو 

بگو دوست ندارم رابطه مون سرد شه

بعضی موضوعات ارزش مطرح کردن دارن تو جو آروم و باید حل شن

بعضی موضوعات هم  باید ازشون فاکتور گرفت

ارزش به هم ریختن زندگی رو نداره

بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔دست خودته محیط جدیدو بهشت یا جهنم کنی برای خودت هر چی زودتر حرمتا بره زودتر جهنم میشه...رشد /M.E...افنجعل المسلمین کالمجرمین...ما لکم کیف تحکمون؟

قرار نیست طرف مقابل دقیقا بشه اون چیزی مه تو میخواید با تفاوت ها و کم و کاستی هم بسازید زندگی مشترک ...

ربع اون چیزی که میخوامم نیست اینو ۲ ماه بعد ازدواج فهمیدم اما کار از کار گذشته بود ادم کاملا بیشعوریه

برای مثال مامانم چیز خاصی نمیگه اما این گارد میگیره و انگشتشو میبره تو صورت مامانم بابام باهاش صحبت میکنه سرش تو گوشیه میگمش زشته میگه مگه کیه رئیس جمهوره براش خمو راست شم؟ من تا حالا جلوی بابام دراز نکشیدم این درازکشه میگمش بشین زشته میگه خستم حال ندارم این یسری از رفتارای رو مخش بود

آخه اون طرف کم کم ازت بدش میاد نمیتونه باهات حس ج ن سی داشته باشهنیاز مردا هم کلاً رو مخشونه پس تهش ...

بالاتر گفتم حرفو متوجه نمیشه وگرنه الان مشکلی نبود

پس غرور من چیهیچدقت پشتمون نیستهیچوقت دفاعی نمیکنه همش میگه خودت حرف بزن همه جاهمیشه از نظر مالی باه ...

اینم از بی سیاستیه

بدترین بی سیاستی با دعوا حرف زدنه

یه مدت سکوت و فاصله بگیر و کارای روتین بچه وزندگی و خونه رو بکن

هم زمان کتاب زنان زیرکو بخون و ناراحت بودی بنویس

دعوا بیفتی توش دیگه بیرون نمیایی

بعد که یکم جو خونه آروم شد

با سیاست تو یه جو آروم حرفاتو بزن

خونه ی ما هر روز دعوا بود 

حرز صغیر امام جواد رو حفظ کردم گاهی تو دلم می خونم

نخونم باز دعوا

نمیگم حق ندارس

تو هم حق داری ولی چون بد مطرح می کنی حرفات میشه ناحق

درسته عزیزم تنها کسی هستید که حرفاش بیشتر ارومم میکنه تا رو مخم بره اخه این روزا خعیلی عصبیمکتاب های ...

کاملا حق داری عصبی باشی

ولی باید خودتو جمع و جور کنی عزیزم و یه استارت جدید بزنی تو زندگیت.

به نظرم اول از کتاب رازهایی درباره مردان باربارا دی آنجلیس شروع کن. 

بعضی کتابا رو مجبوری سالی چند بار بخونی چون یادت خواهد رفت. ولی یه زمانی میرسه ملکه ذهنت میشه و رفتارت کاملا تغییر میکنه. جوری که نهایتا دو سال دیگه خودت خودتو نمیشناسی و میبینی که چقدر باسیاست تر شدی و چقدر عالی داری عمل میکنی

اینم از بی سیاستیهبدترین بی سیاستی با دعوا حرف زدنهیه مدت سکوت و فاصله بگیر و کارای روتین بچه وزندگی ...

ببین نمیدونم چقدر به این چیزا اعتقاد داری اما یه جاری دارم پدر دعانویسا رو دراورده صدبار چیز میر پیدا کردم تو خونه منو شوهرم بیرون‌خونه اوکی ایم تو خونه که میایم دعواست کلااااااااااا به زور میام خونه جاریم واحد روبرومه