2777
2789

نزدیک به ۱ ماهه که همسرم منو حتی یه بغل ساده هم نمیکنه همیشه پشتش به منه ۱ هفتس افسردم استوریای غمگین میذارم حتی به رو خودش نمیاره قشنگ حس میکنم قلبم مچاله میشه خستم از این شرایط آدم خیانت هم نیستم انقدر همیشه تنهام دست و بالم برای همچی بازه 🙃 اما هیچوقت خطا نکردم

دیگه امشب هی الکی گفتم میترسم روتو اینور کن بغلم کن هیچچچچچچچچ قبلا سریع برمیگشت بغل میکرد الان بهش گفتم رو کمر نخواب خعیلی خروپف میکنی پاشد رفت اتاق دیگه خوابید

خعیلی ناراحت خودمم سنم کمه اما داره هدر میره زندگیم اونی نیست که میخواستم

شما وقتی ناراحتین چطور میگذرونید؟

کاش لااقل شغلی کاری داشتم سرگرم میبودم

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از این موضوع یکم فاصله بگیر

انقد درگیر بودن هم به ضرر اعصاب و روان خودته هم رو شوهرت نتیمه عکس میده

استوریم نزار یکم با چنل طنز و سرگرمی اینا مسغول شو چند روز برو خونه بابات 

به قهر ن

کلاً یکم فاصله خوبه

بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔دست خودته محیط جدیدو بهشت یا جهنم کنی برای خودت هر چی زودتر حرمتا بره زودتر جهنم میشه...رشد /M.E...افنجعل المسلمین کالمجرمین...ما لکم کیف تحکمون؟

از اول زیادی چسبیدی بهش درسته؟

اره درسته

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

از این موضوع یکم فاصله بگیرانقد درگیر بودن هم به ضرر اعصاب و روان خودته هم رو شوهرت نتیمه عکس میدهاس ...

بچه دارم پیش باباش نباشه مریض میشه تجربشو داشتم

متاسفم سعی کن بیخیال باشی می دونم سخته ولی باید بیخیال باشیم بعضی وقتا

هوف سعی دارم بیخیال باشم ولی از خودم بدم میاد که کل روز باهاش خوبم انگار هیچی نشده شبا گریه میکنم

بچه دارم پیش باباش نباشه مریض میشه تجربشو داشتم

ای بابا

فقط گهردتو از این موضوع بیار پایین بیش از حد لوسش کردی

بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔دست خودته محیط جدیدو بهشت یا جهنم کنی برای خودت هر چی زودتر حرمتا بره زودتر جهنم میشه...رشد /M.E...افنجعل المسلمین کالمجرمین...ما لکم کیف تحکمون؟

اره درسته

عزیزم ببین، مردها فقط از نظر ظاهری شبیه ما هستن.

درحالیکه کلا انسانهای متفاوتی ان. ساختار شیمیایی مغزشون کلا متفاوته. الگوهای رفتاریشون متفاوته. 

برای ارتباط با یه مرد، حتی اگه شوهرت باشه، مجبور به اجرای یه سری سیاست ها هستی. اگه اجرا نکنی باختی.

من اهل روانشناسی زرد نیستم ولی فکر میکنم کتاب مثل یک مرد فکر کن و مثل یک زن رفتار کن رو باید بخونی.

کتاب زنان زیرک رو باید بخونی.

کتاب مردان مریخی و زنان ونوسی رو باید بخونی.

بخون و نت برداری کن.

ای بابافقط گهردتو از این موضوع بیار پایین بیش از حد لوسش کردی

اخه زیاد بحث داریم ولی همیشه شبش بغل هم بودیم اخلاقی که دارم زیاد با یکی قهر کنم دلم باهاش صاف نمیشه چندین بار گفتمش داری از چشمم میفتی زیاد کش نده همچی رو اونوقت بخوامم نمیتونم زیاد سمتت بیام گارد میگیرم همش خودتو درست کن مدام میگه من که هیچ مشکلی ندارم دلم سرد شده خعیلییییییی کاش میشد جدا میشدم زندگی تازه ای شروع میکردم متاسفانه نمیشه

یکبار زندگی میکنم و اون یکبار هم ریدم با این انتخابم

عزیزم ببین، مردها فقط از نظر ظاهری شبیه ما هستن.درحالیکه کلا انسانهای متفاوتی ان. ساختار شیمیایی مغز ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت بله درسته خودمم میدونم بیش از حد بی سیاست و رک هستم و این منو تو همه مسائل دچار مشکل کرده

حتما تهیه میکنم و میخونم

وای بمیرم برات متاسفم درکت می کنم

خدانکنه عزیزدلمممممم 💕

@سجاد2024    هر مردی درخواست بده تگ میکنم لطفا گزارش بزنید اینو پرت کنن از نی نی سایت بیرون خاله زنکا