2777
2789
عنوان

شما چرا اینجورین

154 بازدید | 10 پست

میتونید تو تاپیکای درک نمی‌کنید نظر ندین 

ی مشت عقده ای میان تو تاپیک هر توهین میخوان میکنن و گزارش میزنن تاپیک بترکه 

درود بهت هموطن 

چی شده؟ 

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کم به این مسائل فکر کن 

خدای نکرده اسکیزوفرنی می گیری

اینا که شما میگی ۱۰۰ سال دیگه شاید بشه ک ما نیستیم

بعدشم دیر یا زود بشه

باز انسان یه راهی واسه اون میسازه

نشدم آخر الزمان و قیامت و..

دیگه اونجا قادر مطلق هست

ایلان و میلان و.. کاری ازشون بر نمیاد 

یکین مثل من وشما

بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔دست خودته محیط جدیدو بهشت یا جهنم کنی برای خودت هر چی زودتر حرمتا بره زودتر جهنم میشه...رشد /M.E...افنجعل المسلمین کالمجرمین...ما لکم کیف تحکمون؟

چی شده؟

سلام

من شمارو خیلی دوست دارم

همینطوری فقط خواستم انرژی مثبت بدم بهتون😁❤️

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

من تاپیک های تئوری توطئه میزنم خیلیا میان توهین گزارش میزنن میرن

اها یادم اومد. دیروز فکر کنم تاپیک زده بودین راجع به جنگ جهانی... منم در این مورد زیاد نطالعه کردم و صوت گوش دادم. ولی همه جا ظرفیت این مطالب رو ندارن.. مثل اینه که برید وسط خیابون یا اتوبوس شروع کنید اینا رو گفتن.. یا باعث وحشت مردم میشه یا مورد تمسخر قرار میگیرید. 

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
سلاممن شمارو خیلی دوست دارمهمینطوری فقط خواستم انرژی مثبت بدم بهتون😁❤️

ممنونم مهربون🌹انرژیتون رو گرفتم. ان شاءالله خدا بخواد یه ساعت دیکه دارم میرم حرم. از اونجا دعا میکنم و انرژی مثبتتون رو پر و پیمون تر برمیگردونم بهتون❤