2777
2789
عنوان

واسه عروسی نصف شب تل درست کردم

154 بازدید | 5 پست

تل مجلسی درست مردم .

از قبلش چند تا ریسه مرواریدی درست کرده بودم .

با سیم وصل کردم به تل خالی .

تل مجلسی خوشگل شد .

ولی عکسش متاسفانه اپلود نمیشه .

طلایی و قهوه ای 

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

افرین خانم هنرمند... نمیشه اپلود کنی عکسشو بزاری؟ 

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اسی بذار ایده بگیرم منم میخوام درست کنم وسایل چیا میخاد ؟

ریسه مروارید درست کن با سیم .چهار تا .ریسه بلند باشه .طلایی نقره ای .مروارید شیشه ای قهوه ای مثل تسبیح اما بزرگ هم داشته باش .ریسه درست کن .همه را دور تل با نخ طلایی یا سیم محکم کن .تو اینترنت هست ایده اش هست .اما نی نی سایتم عکس اپلود نمیکنه .

افرین خانم هنرمند... نمیشه اپلود کنی عکسشو بزاری؟

اپلود نمیشه .ادمی نیستم عکس نفرستم .ولی سایت اپلود نمیکنه .اما اگر تو اینترنت بزنی تل مونجوقی .شبیه اونه .فقط تفاوتش اینه با ریسه درست کردم .ریسه چند تا با مروارید طلایی نقره ای که با سیم ساختمش بعد با سیم دور تل محکم کردم .

ریسه مروارید درست کن با سیم .چهار تا .ریسه بلند باشه .طلایی نقره ای .مروارید شیشه ای قهوه ای مثل تسب ...

فیلماشو دیدم باچ سیمی درست کردی تو ؟محکم شد؟تو فیلم دیدم همه رو برچسپ حرارتی چسبوند حس میکنم برچسب محکم نمیشه

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!