2777
2789

اولش تب داشت بعد بالا اوردن شروع شد بردم دکتر گفت امپول سرم نه فقط دارو حتی دمیترونم بالا میاره دیدم خیلی حالش بده باز بردیمش جایی دیگه امپول دمیترون زد خوب بود الان باز بالا اورد چندبار باز شربت دمیترون دادم اونم بالا اورد

چیکارکنم اصلا دیگه نمیاد ببرمش امپول بزنم هیچییی هم نمیخوره حتی ابم به زورمیخوره 

امپول بزنه باز ضرر داره؟۵ سالشه 

😆😆😆

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفا سرخود بچه رو به امپول نبند ببر یه دکتر درست و حسابی ببین چه دارویی به جز اینا بهش میسازه براش ت ...

نخوندی متنو گفتم بردم دکتر اولی دارو داد دومی امپول 

😆😆😆
قبل هروعده غذایی یه قرص اندانسترون بده تانیم ساعت هییییچی بهش نده بعد غذافک کنم‌ اینم‌ویروس جدیده

اخه اصلا هیچی نمیخوره همون قرش و شربتم بالا میاره 

داغون شدم دختر کوچیکم تازه خوب شده بود الان باز این یکی مریض شد لاغرم هست مریض میشه خیلی بی جون میشه

😆😆😆
گناه دارن واقعا منم‌بچه هام دوتاشون باهم‌مریض بودن داغون شدم‌تاخوب شدم

اره خیلییی بده من که گریم میگیره خدا صبر بده بهمون 

من دختر کوچیکم خیلیییی بد مریضه خداکنه اون نگیره

😆😆😆
نمیدونم ندارم دستگاه فشارهیچی نمیخوره هر چیزی که دوست داشته باباش خریده گذاشته رو اپن ببینه دلش بخوا ...

آب معمولی با آب لیمو مخلوط کن بخورد تا بالا بیاره حتما تو غذا مو رفته معدش شیر سرد و گرم بده بخورد طوری نیست که بالا بیاره برا معده خوبه فشارم بگیر تب بگیر  ببرش حموم با آب ولرم دوش بگیرد