2777
2789
عنوان

مشکل روده در ایام پریود

66 بازدید | 0 پست

سلام دوستان میخواستم خیلی کوتاه به خانم هایی که درد من رو دارن و به خاطر نااگاهی هر ماه دارن اذیت میشن یه توضیحی بدم.معمولا چند روز قبل پریود طبیعیه که اسهال یا یبوست رو تجربه کنید دلیلش هم اینه تغییر سطح هورمونا میتونه رو فعالیت روده و گوارش اثرگذار باشه اما اما اما اگر سه روز اول درد شدید شکمی دارید و نفخ میکنید و دفع ندارید این مشکل اسمش هست سندرم روده تحریک پذیر.ممکنه مسکن خورده باشید و با خودتون بگید بسه دیگه مگه میشه مسکن این درد رو اروم نکنه...بله چون اون درد پریود نیست.بعضی خانما که این سندرم رو دارن تو پریودشون بسیار تشدید میشه و علایمش خیلی بدتر و ازار دهنده تر میشه...اگر با حالت های عصبی فوری اسهال یا یبوست رو تجربه میکنید اگر دل پیچه های زیاد و دردای شکمی میگیرید که تو ایام پریود خیلی شدید تر میشه در مورد سندرم روده تحریک پذیر بیشتر مطالعه کنید ممکنه مبتلا باشید.بیماری خطرناکی نیست خیلی ولی جای جذابش اینه که درمان داره که اون زجر دوره پریود رو به هوای اینکه خب پریوده دیگه...تحمل نکنید.من دکتری نموند کع نرفتم و دیگه اخرا میگفتن ارثیه پریود دردناکت...ولی تهش دکتر گوارشم تشخیص داد و دارو برام قرص مبورین تجویز کرد نسخه هم نمیخواد سه روز اول پریود میخورم و اب رو اتیشه و نمیذاره نفخ کنم...پیگیر باشید اگر این درد رو دارید و با پزشک مشورت کنید و احتمال قوی همین دارو رو میده بهتون....شاد و سلامت باشید