2777
2789
ممنونم خاهر مهربونم. منو از بچگی خدا داره ازمایش میکنه و نمیدونم کی میخاد تموم بشه با سن کم فهمیدم م ...

نگید تروخدا قلبم سوراخ میشه 

به حال مادرتون فکر میکنم و اینکه چه اتیشی رو قلبشون بوده که باید ترکت کنن😭😭😭😭😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا بهش نگفتی تف کن تو صورتش بگو هر چند خودمم نگفتم . فقط سر تموم بچه ها میترسم میگم حتی با محرم تنه ...

من تا مدتها به پدرم بیچاره ام شک داشتم 

هر وقت میومد بهم سربزنه میگفتم نکنه اومده خودشو بماله بهم

اولین بار یه دختر بچه دبستانی بودم عموی خودم بهم تعرض کرد اونم به بدترین شکل ممکن،بزرگ شدم فکر میکرد ...

من حتی دخترم رو‌مجبور بودم خونه مامانم و بابام بذارم، یه موبایل گذاشته بودم تو ساکش تا صداها رو‌ضبط کنم … انقدر که روانم خراب شده، خدا لعنتشون کنه ادمهای کثافت رو

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
الان این بیشرف زندس میبینیش.من پسر دایم معتاد شد و مرد ولی میرم قبرستون قبرش یمقدار اون ور تره قبره ...

تو مراسما خونه مادربزرگم که اونم با دیدن قیافه اش اون لحظه ها یادم میفته جامو عوض میکنم ریختشو نبینم

نگید تروخدا قلبم سوراخ میشه به حال مادرتون فکر میکنم و اینکه چه اتیشی رو قلبشون بوده که باید ترکت کن ...

باورت میشه یک شب از بد نفس کشیدنم از خواب بیدار شد؟ من خودم الان تو خواب عمیق باشم بیدار نمیشم.. اصلا بهش اگاه شده بود ک رفتنیه از صبحش ب همه زنگ زد حلالیت گرفت همش ب من میگف مواظب خودت خیلی باشی تو سر ب هوایی... از شب اول قبرش تا همین الان یکیو میبینم ک ب شیخ یا دعا نویس ک گفتم گفتن اون مادرته...  

منم به خاطره کثافت از عموی کثافتم دارموقتی حدود هفت هشتسالم بودم ، یه مدت مادربزرگم مریض بود و ما خو ...

توجیحشون اینه که کاریش نکردم خیلی مرد بودم که داخل نکردم. 

نمیفهمن نمیفهمن 

توجیحشون اینه که کاریش نکردم خیلی مرد بودم که داخل نکردم. نمیفهمن نمیفهمن

من که نمیبخشم و نمیگذرم

خدا باید انتقام منو بگیره

من فقط یه دختر بچه کوچولو و لاغر بودم

خیلی خیلی ساده و‌کوچیک🥲🥲🥲

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
اولین بار یه دختر بچه دبستانی بودم عموی خودم بهم تعرض کرد اونم به بدترین شکل ممکن،بزرگ شدم فکر میکرد ...

من الان میترسم از همه تا مدتها به پدر بیچاره ام که از همه جا بیخبر بود هم شک داشتم زیر نظر گرفته بودمش 

الان یه ادم بسیار عصبی پ استرسی هستم 

وسواس فکری دارم نشخوار فکری دارم یعنی ادم نرمالی نیستم 

هم این قضایا هم اوضاع زندگیم محل زندگیم 

کلا رو ح و روانم از هم پاشیده 

همش فکرا منفی میاد سراغم نمیتونم مثبت اندیش باشم

نمیخوام بچه بیارم فکرم نا آرام و آشفته اس بچه هم بیاد بیشتر میره رو اعصابم از نظر روحی و جسمی کم عراب نکشیدم بیشترشم بخاطر سهل انگاری مادرم بوده. 

و عذاب روحی هم بخاطر کارا پدرم که مارو از شهر اورد روستا برا زندکی من حتلم از همه چی به میخوره 

مخصوصا اینا که میگن بچه بیار