2777
2789
عنوان

از وقتی قرص آلپرازولام میخورم شبا کلیه هام می‌خوام بترکن

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 41 پست

فقط میخوابی اینجوری تغییری در روحیه و نشاطت حس کردی ؟

🔪کاربر زن ؛ علاقه مند به مطالعات مردان و تاپیک های روانشناسی 🥄آیا مردان را می توان شناخت؟🍴در یک توی ذهن مردان چه می گذرد🍽من ناظر بدون قضاوت جامعه مردان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی 

دکترو عوض کن برو یه متخصص مغزواعصاب درست حسابی یه نوار مغز بده چیه خودتو بستی به قرص خواب آوری که خی ...

ببین یه روانپزشک خیلی معروفه حتی تو اینترنت هم زدم همه ازش کلی تعریف کردن نمی‌دونم چرا اینو داده به من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین یه روانپزشک خیلی معروفه حتی تو اینترنت هم زدم همه ازش کلی تعریف کردن نمی‌دونم چرا اینو داده به ...

روانپزشک کارش اینه،دردتو موقت درمان میکنه ودرطولانی مدت آسیب جدی میزنه با یه مشت قرص اعصابی که بهت میده.تازه دفعه بعدی دوزشو بیشتر میکنه.بریز دور اون قرصهارو.برو پیش دکتر طب سنتی.یه دکتر خوب خودتو درمان کن.

ببین یه روانپزشک خیلی معروفه حتی تو اینترنت هم زدم همه ازش کلی تعریف کردن نمی‌دونم چرا اینو داده به ...

درسته که اون درس خونده و سوادش قطعا از من و شما بیشتره ولی واقعا آلپروزولام اخه مگه شما مشکل اعصاب و عدم کنترل خشم داری نمیدونم والا 

دیگه نهایت با یه قرص ضعیف برا خواب اونم کم کم چه بدونم شاید این نسخه شمارو خوب کنه ان شالله

🔪کاربر زن ؛ علاقه مند به مطالعات مردان و تاپیک های روانشناسی 🥄آیا مردان را می توان شناخت؟🍴در یک توی ذهن مردان چه می گذرد🍽من ناظر بدون قضاوت جامعه مردان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی 

یه سرترالین هم داده که روزا مصرف کنم

سرترالین شکر خدا خوب و سازنده و بی عوارضه طبق تجربه خودم و بقیه 

روانپزشک کارش اینه،دردتو موقت درمان میکنه ودرطولانی مدت آسیب جدی میزنه با یه مشت قرص اعصابی که بهت م ...

اره همین الان هم داروهامو از روز چهارم به بعد گفته باید دوزشو بیشتر کنم بعد من میخواستم سرحال بشم الان بدتر خوابالو شدم من اصلا روزا عادت نداشتم بخوابم الان با اینکه نصفه قرص میخورم توروز ولی بازم همش خوابم

این قرصها در طولانی مدت به کبدت هم آسیب میزنهروانپزشک کیلویی چند.انقدر به خودت تلقین نکن.این کاری که ...

چقدر شما مردا طرز فکرتون مثل همه شوهرم هم دقیقا همین نظرو داره کلا مخالفه با روانپزشک میگه فقط به یه سری قرص وابسته میشی

درسته که اون درس خونده و سوادش قطعا از من و شما بیشتره ولی واقعا آلپروزولام اخه مگه شما مشکل اعصاب و ...

وای جدیدا روزا هم همش خوابم گیج شدم اصلا نمی‌فهمم این چندروز چجوری گذشت

وای جدیدا روزا هم همش خوابم گیج شدم اصلا نمی‌فهمم این چندروز چجوری گذشت

من یه چند روزی تجربه خوردنشو داشتم نصف شب دهنم انگار کج میشد بدنم به حالت بی حسی میفتاد انگار دور از جون فلج شدن دستام یا بی حرکت شدن و سست شدن بدنم همشم خواب بودم فک کن دکتر رفیقم که میگرن داشت میگفت سه روز درمیون یک سوم بعد من روزی دوبار هم میخوردم خاک تو سرش بیسواد روزا اطرافمو کج و کوله میدیدم بلا به دور 

من یه چند روزی تجربه خوردنشو داشتم نصف شب دهنم انگار کج میشد بدنم به حالت بی حسی میفتاد انگار دور از ...

اره منم شبا دستشوییم میگیره بخدا میخورم به در دیوار خیلی باید حواسم جمع کنم که چجوری راه میرم

اره منم شبا دستشوییم میگیره بخدا میخورم به در دیوار خیلی باید حواسم جمع کنم که چجوری راه میرم

🤧😵‍💫😖

چقدر شما مردا طرز فکرتون مثل همه شوهرم هم دقیقا همین نظرو داره کلا مخالفه با روانپزشک میگه فقط به یه ...

روانپزشک که اونجور به تو قرص میده،اگه زنش مشکل روحی داشته باشه براش همچین قرصهایی تجویز نمیکنه.