2777
2789
خودتم گزارش بزن.میدونی که الکی گزارش زدن واسه کسی ک گزارش میزنه واسه کاربریش خوب نیست.مدیریت ونی نی ...

وایییی داستان و جناییی کردی ماهایی که بهمون درخواست داده همه گزارش و زدیم شما واسه کاربریت میترسی نزن عجبا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایییی داستان و جناییی کردی ماهایی که بهمون درخواست داده همه گزارش و زدیم شما واسه کاربریت میترسی نز ...

عزیزم درخواستشون رولغوبزن. چراقبول میزنی که پیام نامناسب بهت بدن وناراحت بشی

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

عزیزم درخواستشون رولغوبزن. چراقبول میزنی که پیام نامناسب بهت بدن وناراحت بشی

تعلیق شد گلم 

پیام نا مناسب نداده  میخواست اشنا شه 

با نی نی یارا و گزارش اشناش کردیم 

میشه ب زودی

🤲

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

این چیکار کرده؟😂

تو تاپیک پر بازدید مهمون یک واکنش بد به پیام من متاهل داده حیوان پست فطرت نمیدونم صفحه۴۰به بعد بود فکر کنم

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

تو تاپیک پر بازدید مهمون یک واکنش بد به پیام من متاهل داده حیوان پست فطرت نمیدونم صفحه۴۰به بعد بود ف ...

جالب اینجاس میدونست منم متاهلم ولی اومده بود واسه اشنایی😂😂😂