2777
2789
عنوان

گالری والاـارایشی بهداشتی

197 بازدید | 16 پست

کلاه بردار هستن پول محصول اصل میگیرن فیک میفرستن...از کجا فهمیدم؟اصل محصولاتی که دو ساله دارم ازشون استفاده میکنم رو سفارش دادم بهشون و خب میشناختم محصول اصل رو....بافت محصولات بوشون اصلا پکیج و چاپای بی کیفیت روشون درهای کج و کوله اشون...تابلو فیکن.بچه ها خیلی مراقب باشید خیلیا ممکنه تشخیص ندن استفاده کنن...با دوتا اشانتیون هم دهن ملت رو میخوان ببندن.من حضوری بردم محصولات رو پس دادم گفتن میزنیم پولو...بعد سه روز هنوز نزدن چشمم هم اب نمیخوره ک بزنن اگر اینا وجدان داشتن از اول محصول پوستی فیک ک با صورت و چشم ما در ارتباطه نمیفروختن.یحتمل کار به شکایت میکشه و به جرم کلاه برداری ازشون شکایت میکنم...سفارش ندییییید اصلا اصلا اصلا

خواهر من یه ریمل خرید 850 هزارتومن. خشکه خشک بود و فیک. برد پسش داد براش عوض کردن و اصلا جا خوردن. فکر میکنن هرکی بره دیگه برنمیگرده 

لطفا برای سلامتی پدر و مادر گلم یه صلوات مهمونشون کنید🥰 حلالت کردم دوست عزیزم توهم تمام کاربری هامو حلال کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر من یه ریمل خرید 850 هزارتومن. خشکه خشک بود و فیک. برد پسش داد براش عوض کردن و اصلا جا خوردن. ف ...

متاسفانه خیلیا تشخیص نمیدن استفاده میکنن این بی وجدانا هم سو استفاده میکنن

متاسفانه خیلیا تشخیص نمیدن استفاده میکنن این بی وجدانا هم سو استفاده میکنن

اره ولی خب بعضیاشونم نمیدونن خودشون چون از جای دیگه خرید میکنن میارن ولی نهایتش اینه که باید پس بگیرن

لطفا برای سلامتی پدر و مادر گلم یه صلوات مهمونشون کنید🥰 حلالت کردم دوست عزیزم توهم تمام کاربری هامو حلال کن

بهسیما شاپ محصولاتش اصله؟ همه چیو نصف قیمت میده سرمای اوردینری ۵۰۰خودشم میگه اصله

خیلی ارزون میده. سرماش 980 اینا باید باشه کم کمه

بهسیما شاپ محصولاتش اصله؟ همه چیو نصف قیمت میده سرمای اوردینری ۵۰۰خودشم میگه اصله

ببینید اعتماد نکنید واقعا این محصولات قیمت دلاری دارن فوقش خیلی بخوان پایینتر از جاهای دیگه بدن صد تومن میتونن...بقیه قطعا فیکه این گالری والا فروش حضوری داره پیج میلیونی داره ضمانت اصالت زده تو سایتش ولی ببینید دیگه چیکار میکنه...اصلا اعتماد نکن عزیزم دوتا سایت میگم بهت بهترین قیمتای ایران رو داره و من سه سال بیشتره مشتریشون هستم همه اجناس اصله اصل. هر دو سایت فروش حضوری و نماد اعتماد هم دارن که دستت به جایی بند باشه...یکی بیوتی سنتر یکی مرینوس شاپ.کف قیمت محصول اصل رو تو این دوجا میتونید ببینید 

من شرق تهرانم یجووور که شما گفتیدددددد دلم نیودمد انلاین سفارش بدم

کلی پول اسنپ دادم حضوری رفتم😐 . ابرسان و شوینده سام بای می و تونر اوردینری خریدم عالی بود پوستم خیلی خوب شد اصل بودن.

الانم میخوام ماسک بایودنس سفارش بدم با ارسال رایگان از بقیه جاها کمتر بود قیمتش.

ببینید اعتماد نکنید واقعا این محصولات قیمت دلاری دارن فوقش خیلی بخوان پایینتر از جاهای دیگه بدن صد ت ...

خب شما که مشتری جای دیگه بودی و میگی کف قیمته و اصل چرا همونجا خرید نکردید نکنه از طرف همون پیج هستی شیطووون 😀