رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه
فقط بعضی زنها به فکر خودشون هستند.حقیقتش گاهی از مردا سرد تر هم میشوند.اصلا فاجعس.وحشتناک من از بعضی ...
مرد سرد باشه نمیخوام توجیه کنم یا حق بدم زن بالاخره عواطفش با بچه ها تبادل میشه یا با دردودل با زنای دیگه تخلیه میشه اما امان از روزی که زن سرد باشه شوهر و بچه و زندگیو به نابودی میکشونه واقعا این زنا ترسناکن خیلی ام ترسناکن و مرد رو نابود میکنن غرورشو مردونگیشو انگیزشو و .....
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
مرد ذاتش سرد بودنشه .بچه است سن تکلیفش دیر تر از زنه .سن بلوغ عقلیش هم .من توخونمون مدام به داداش و ...
آره موافقم منم مثل تو وقتایی که به بابام توجه میکنم اون حالت نیاز به توجه و بچگونه اش که خوشش میاد هیجانی میشه رو میفهمم کیف میکنه 🥺😄😄باحاله
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
عزیزم شماکاردرستی کردی منم جای توبودم همینکارومیکردم نمیدونم چطوری بعضیامیگن میزاشتی بزنه وفلان ولی ...
من که در کل عاشق محبت کردنم و غافل نمیکنم ازش ، مشکل از طرف خانوادشه. پدرش کاملا سررررد و منطقیه، مادرشم سرد و عصبی. ترکیب این دو نتیجش میشه همین. حتی مادرش وقتی غذا میپخت، به شوهرم نمیداد بخوره.میگفت خودت درآمد داری برو بیرون بخور.در این حد بی عاطفه. از وقتی اینو فهمیدم، حتی یه وعده هم نمیذارم گرسنه بمونه چون وقتی غذا نیست،دعوای شدید راه میندازه، علتشم مادرشه.
مرد سرد باشه نمیخوام توجیه کنم یا حق بدم زن بالاخره عواطفش با بچه ها تبادل میشه یا با دردودل با زنای ...
عزیزم حرفات دقیقا درسته. مادر شوهرم دقیقا یکی از همین زنهای سرده. حتی اگه شوهرش و بچه هاست جلوش پرپر بشن، این عین خیالش نیست و فقط حرف خودشو میزنه. فقط هم درآمد و پول همه رو با درآمد شوهرش و بچه هاش و حتی من مقایسه میکنه و میزنه به سرمون. بچه هاشو تا سن دبیرستان کتک میزد، بعد از لحاظ روانی اذیتشون میکرد و الآنم میکنه. من چندبار با ملایمت و مهربونی بهش گفتم میدونم شما حق دارین فلان حرف رو بگین به پسرتون اما پسرتون وقتی فلان جمله رو میشنوه، بی دلیل ناراحت میشه و تا چند روز عصبانیه. اون جمله رو اگه نشنوه، حالش خیلی بهتر میشه. مادرشوهرم مسخرم کرد و خندید و گفت برو تو پسرمو نمیشناسی اون یه مارمولکیه من میشناسمش ناراحت نمیشه ادا میده. واقعا بغض کردم چون شوهرم ادا نمیداد، واقعا حسش واقعی بود در اون موضوع و حتی گریه هم کرده بود واسه اون جمله.
رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه
اره عزیزم شدیداً عصبی و پرخاشگر. شوهر تو درست نشد؟ دکتر بردیش؟
والا رفت سرکار به شدت سخت الان خیلی بهتر شده ولی چون از گذشته اش سختی کشیده مث عقده شده سریع برا خودش کارد می کشید وقتی برگرده میبرمش تراپیست چون خودشم میدونه مشکل داره
هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...