2777
2789
از حالا شروع کن کاریه که شده

داستان من داستان همونیه که از اول خوبی زیادی کرد تا دیگه خوبیه شد وظیفه،، خسته شدم دور گرفتم تا عروس جدید اوردن حالا اون سرسنگین و به کسی هم خوبی نمیکنه جز خودش ولی اندازه استغفراله خدا میپرستنش و ازمن متنفر شدن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط همه چی به خانواده دختر بستگی داره اگ طرف شوهروخود شوهر بدونن خانواده دختر پشتش هستن و ازش دفاع میکنن  به همون اندازه ازعروس حساب میبرن.و خود طرفم اگ ازهمون اول خودشو زرنگ نشون بده و سیاست داشته باشه به موقع جواب پخته بده به رفتاراشون 

زندگی شاید آن جشنی نباشد که تو آرزویش  را داشتی، اما حال که به آن دعوت شده ای، تا میتوانی زیبا برقص.  

الان دیگ دوره احترام گذاشتن و خبی کردن گذشته هرچی خوبی میکنی احترام میزاری بیشترازت سو استفاده میکنن و میگن سادس نمیفهمه.دوره سلطیه بازی و موزماریه

زندگی شاید آن جشنی نباشد که تو آرزویش  را داشتی، اما حال که به آن دعوت شده ای، تا میتوانی زیبا برقص.  
داستان من داستان همونیه که از اول خوبی زیادی کرد تا دیگه خوبیه شد وظیفه،، خسته شدم دور گرفتم تا عروس ...

مطمئنا اونا ازاول باهات همونطوری بودن و اگ روی خوش بهت نشون میدادن به خاطرخدماتی بوده ک انجام میدادی عروس جدیدم مشخصه ازاونایی ک باپنبه سرمیبره و زبون بازه بااومدن اون خب معلومه دیگ نیازی به خدمات توندارن دیگ 

الان دیگ دوره احترام گذاشتن و خبی کردن گذشته هرچی خوبی میکنی احترام میزاری بیشترازت سو استفاده میکنن ...

اره خب مگر چه خونوادع هایی اونم باید شوهر ازش دفاع کنه که بقیع حساب ببزن

اره خب مگر چه خونوادع هایی اونم باید شوهر ازش دفاع کنه که بقیع حساب ببزن

اره رفتارشوهرم پیش خانوادش با زنش تاثیرداره اونام اگ ببینه مرده طرف زنه اونام حساب کاردستشون میاد.

اینک میگم خانواده الان میبینی یه مادرپدرایی هستن تا چیزی میشه میگن تو هیچی نگو احترام بزار زندگی کن ج نده  سنگین باش همین حرفا اعتمادبه نفس دخترو میاره پایین