2777
2789
عنوان

حالم از شوهرم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 24 پست
دوتا دلیل داره یکیش اینه ک میترسه از دستت بده و خیلی دوستت داره اگه این نیس خودش داره با کسای دگ میپ ...

خودش که آزاد آزاد هست

دوماه پیش هم چت هاش رو با یه دختر یه سال بزرگتر از خودش دیدم.... خیلی راحت حرف زده بودن. سابقه تماس و پیامک هم حذف کرده بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودش که آزاد آزاد هستدوماه پیش هم چت هاش رو با یه دختر یه سال بزرگتر از خودش دیدم.... خیلی راحت حرف ...

همونه 

تشخیصش آسون بود 

چون خودش داره خیانت میکنه برا همون فکرش نسبت به تو هم خرابه 

مردا وقتی خیانت میکنن دو مدل میشن 

یا بداخلاق میشن و هی گیر میدن و بد دل میشن 

یا برعکس خیلی مهربون میشن و از عذاب وجدان هی محبت میکنم بهت 

اما خب حالا تو نمیخواد خودتو ناراحت کنی 

همشون ی عنن 

🩷

نه میکه زنای باشگاه میان از راه بدرت میکنن حالا من قبل ازدواج همیشه باشگاه میرفتم نه سرکار میذاره نه ...

من باشم واقعا با این اخلاقا نمیتونم

آدم اگه باشگاه و بیرون نره ک میپوسه

من خودم هنوز ازدواج نکردم ولی یکی از شرط هام برای ازدواج حق کار و تحصیله با مرد شکاک اصلا نمیتونم

همونه تشخیصش آسون بود چون خودش داره خیانت میکنه برا همون فکرش نسبت به تو هم خرابه مردا وقتی خیانت می ...

اره همینه شاید 

ولی غلط کرده. هر کاری بکنه منم میکنم. 

همش میخواد کنترلم کنه 

خودش که آزاد آزاد هستدوماه پیش هم چت هاش رو با یه دختر یه سال بزرگتر از خودش دیدم.... خیلی راحت حرف ...

کلا خیانت حالت عادی نداره 

یا زیادی محبت میکنن بیش از حد 

یا بیش از حد گیر میدن و بداخلاقی میکنن

حالت نرمالش نرماله دگ 

🩷

من باشم واقعا با این اخلاقا نمیتونمآدم اگه باشگاه و بیرون نره ک میپوسهمن خودم هنوز ازدواج نکردم ولی ...

شانس منه زن قبلیش خیانت کرده تاوان اونو من دارم پس میدم 

از اولشم میدونستم اینجوریه 

از عشقم بهش نتوننستم ولش کنم 

تو زندگی مشترک عشق کم کم کمرنگ( البته با رفتارای خودش) میشه واقعیتارو همونجور که هست میبینی میفهمی چ غلطی کردی 

شانس منه زن قبلیش خیانت کرده تاوان اونو من دارم پس میدم از اولشم میدونستم اینجوریه از عشقم بهش نتونن ...

مقاومت کن نزار تورو از هرچیزی محروم کنه آدم از جامعه دور باشه میپوسه