boynini مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 3382 عنوان بیاید دلم داره میترکه از غصه 180 بازدید | 7 پست تاکی باید حسرت ی تبپو استایل و ی لباس خوب بدلم بمونه تاکی لباس قسطی و تاناکورا بپوشم موهام اونقد ریخته هیچی ازش نمونده دخترو زنارو میبینم موی بلندو کلفت دارن دلم میخواد برم بزنم تو گوشون دوساله دندونم خرابه پول نیس برم درست کنم ی سقف بالا سرمون نیس دخترم میگ مامان ما چرا تو خونه های مردم زندگی میکنیم دست خانمارومیبینم سفید براق ناخن کاشت.کلن دلگیرم ازین زندگی کحقم نبود.من ادم بشر بسابو خونهموندن نبودم از اول دلم میخواست خانم قری باشم ولی پول همیشه ازم فراری شد افسردگی ام دارم.شوهرمم کمدام درحال خیانته😔😭 1403/11/05 | 01:01 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goodboy1234 عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 1142 خدابزرگه 😢 کاربر اقام اهای ملت،مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :)
یاسپیدیاسپیدیان_اصل عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 7075 تا وقتی حسرت بقیه رو بخوری و بخوای بزنی تو گوش بقیه وضعیت ب همین شکل میگذرهالان اکثر ادمایی ک ب خودشون میرسن میرن سرکار حتی شده میرن تو خط تولید و.. پول داشتن لازمش سرکار رفتنه سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره
boynini مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 3382 تا وقتی حسرت بقیه رو بخوری و بخوای بزنی تو گوش بقیه وضعیت ب همین شکل میگذرهالان اکثر ادمایی ک ب خودش ... چرا نخورم من ازونا چی کمدارم شوهرای مردم اوکین.شوهری ک نمیزاره چجوری بری سرکار
nazgol1998 عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 16520 لعنت به این دنیا بخدا منم همینم 💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
boynini مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 3382 لعنت به این دنیا بخدا منم همینم چرا دنیا روی خوبشوب ما نشون نداد
nazgol1998 عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 16520 چرا دنیا روی خوبشوب ما نشون نداد هعی نمیدونم 💔 💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚