2777
2789
عنوان

بیاید دلم داره میترکه از غصه

161 بازدید | 7 پست

تاکی باید حسرت ی تبپو استایل و ی لباس خوب بدلم بمونه تاکی لباس قسطی و تاناکورا بپوشم موهام اونقد ریخته هیچی ازش نمونده دخترو زنارو میبینم موی بلندو کلفت دارن دلم میخواد برم بزنم تو گوشون دوساله دندونم خرابه پول نیس برم درست کنم ی سقف بالا سرمون نیس دخترم میگ مامان ما چرا تو خونه های مردم زندگی میکنیم دست خانمارومیبینم سفید براق ناخن کاشت.کلن دلگیرم ازین زندگی کحقم نبود.من ادم بشر بسابو خونهموندن نبودم از اول دلم میخواست خانم قری باشم ولی پول همیشه ازم فراری شد افسردگی ام دارم.شوهرمم کمدام درحال خیانته😔😭

خدابزرگه 😢

کاربر اقام اهای ملت،مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا وقتی حسرت بقیه رو بخوری و بخوای بزنی تو گوش بقیه وضعیت ب همین شکل میگذره

الان اکثر ادمایی ک ب خودشون میرسن میرن سرکار حتی شده میرن تو خط تولید و.. پول داشتن لازمش سرکار رفتنه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

تا وقتی حسرت بقیه رو بخوری و بخوای بزنی تو گوش بقیه وضعیت ب همین شکل میگذرهالان اکثر ادمایی ک ب خودش ...

چرا نخورم من ازونا چی کمدارم شوهرای مردم اوکین.شوهری ک نمیزاره چجوری بری سرکار