2777
2789

چند ماهه با آقایی نامزد کردم و خیلی دوستش دارم هم از نظر چهره خوش قیافس هم خیلی با اخلاق و با خانوادس و پسر کاری دست دلباز و مودبیه رابطه خیلی خوبی هم داریم 

چند شب پیش خونه عموم شام دعوت شدیم 

دختر عموم از خودم بزرگ تره و مجرده 

اومد پیشم یکم حرف زدیم و بعد با خنده گفت اجی حداقل ی جور انتخاب میکردی که شب عروسیت بتونی ی کفش پاشنه بلند و تاج بزاری !!! گفتم منظورت چیه گفت قداتون اصلا بهم نمیخوره بهم نمیاید 

منم با تعجب و چشای گرد زل زده بودم بهش خواستم جوابش بدم پاشد رفت گفت مامانم صدام میزنه 

خلاصه مهمونی ضد زهررررررر ماررررم

هم خودش هم زنموم از بچگی بهم نیش کنایه میزنن

حتی سر این موضوع باهاشون دعوام شد قطع رابطه کردیم ولی باز ادامه دادن بعد مدتی 

حالا می‌خوام عکس خودم و نامزدم بزارم چهره هامون مشخص نیست خواهش میکنم خواهرانه نظر بدید که چطوریم کنار هم

قد من ۱۶۹ هست و قد نامزدم ۱۷۶ و ۷ سانت ازم بلند تره فقط ، من عادت ندارم به کفش پاشنه بلند و همیشه اسپرت می‌پوشم 

الان می‌خوام لینک بزارم ممکنه کمی طول بکشه مدارا کنید تورو خدا نبندینم به رگبار فحش

الان میذارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش یاد بگیریم اینکه دیگران بهم میان یا نمیان واقعا به ما ربطی نداره، دختر پسر همو قبول دارن … از هم راضین

شاید واقعا هم بهم نیان ولی لزومی نداره ب زبون بیاریم بذاریم تو همون ذهن بمونه خب😒

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

حالا مگه شک داری چقدر تو بچه ای که با حرف یه نفر دیگه مهمونی زهرت شه حتی تاپیک بزنی اصلا بهم نیاین م ...

عزیزم بحث بزرگی و بچگی نیست 

بحث دل ادمه که میشکنه 

فرض کن تازه عروس دعوت شدی مهمونی همچین چیزی بهت بگن