2777
2789

نه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه

به منم میگید به عشقم میرسم یا نه؟

یک عدد آبان ماهی🍁                                               کاربری دست دو نفره‌‌.                                             اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسو‌کمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺 

نه

یک عدد آبان ماهی🍁                                               کاربری دست دو نفره‌‌.                                             اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسو‌کمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺 

سلام لطفا برای شفای محمدصادق و خواهرش یه دونه صلوات بفرستید یا دعا کنید. اگه اهل نماز شب هستید موقع نماز شب دعاشون کنید .خیر دنیا و آخرت ببینید

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

برای حتمالش ۵۰/۵۰ بستگ یه خودتون به شرایط داره نمیشه گفت

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) 

میشه بگی از آینده من چی حس میکنی؟

آینده ات خوبه

مستقل و قوی تر میشی 

هدفمند 

ازدواج خوب