2777
2789

یکی توضیح بده چی به چیه

نینی یار کیه

حذف تاپیک چجوریه

کیو تگ‌کنیم

چه ساعت هایی هستید 

تو تاپیکایی ک توهین میشه چطور تگتون‌کنیم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

از تو بعیده ک قفل نکنی😂😂😂

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                              ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...                 قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...                       گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...                     هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...                           گرچ ندارمت ولی در همه حال با منی                    یاد تو برخلاف توهست و همیشه ماندنیست❤

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یکی توضیح بده چی به چیه

تغییرات خفن در راه است خاهرگرامی

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                              ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...                 قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...                       گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...                     هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...                           گرچ ندارمت ولی در همه حال با منی                    یاد تو برخلاف توهست و همیشه ماندنیست❤

سلام

تو قوانین جدیدشون تعلیق رو چیکار کردن ؟ 

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...⏰️                                                                                                            تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                                                         

به بالا وصلی؟😛

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
تغییرات خفن در راه است خاهرگرامی

خداکنه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

داداش همدله

هه نمی دونستم 

نوچه نی نی یاره😑🤭

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
ملوس بوووس😚😚

سلام ننه

یکی توضیح بده چی به چیهنینی یار کیهحذف تاپیک چجوریهکیو تگ‌کنیمچه ساعت هایی هستید تو تاپیکایی ک توهین ...

نی نی یارها کلا نیستن و فقط یک اکانت هست به نام niniyar

که کل ساعات فعالیتتون میتونید تاپیک هارو گزارش بزنید اگه مشکلی بود رسیدگی کنن یا درخواست دوستی بهشون بدید و قبول که کردن پیام شخصی بفرستید ... به هیچ عنوان تگ نمیشن

بالا تو قسمت جستجو اسم niniyar رو سرچ کنید میاد اکانتشون

برای حذف تاپیک هم به ایشون باید روزهای شنبه دوشنبه چهارشنبه پیام شخصی ارسال کنید از ساعت ۱۰/۳۰ تا ۱۵

کاربر همدل و خانجان هم مطالب سایت رو میگن

mahyar