2777
2789
عنوان

رو بچه هاتون دست بلند می کنید یا شده تا حالا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 42 پست
چحور کتکت میزدن مگه؟ چرا چشون بود چرا اینطور میزدن که اینقدر تاثیر داشته روت

طرز فکرشون قدیمی بود

حرفای عموم هم زیاد روشون تاثیر گذاشته بود

مثلا عموم توقع داشت با۱۳سال سن مانتو تامچ پا بپوشم

درحالی ک من اون زمان ک همه ساپورت مانتوکوتاه میپوشیدن من کارگو تیشرت میپوشیدم همین خودش ی دلیل برا کتک خوردنم بود(دلایل کتک زیاد بود)

ولی بعدکلی تلاش هم باعموم قطع ارتباط کردم هم چندساله استایل موردعلاقمو دارم خانوادمم بخشیدم ولی هنوزم با کتکاشون کنارنمیام با کمربندمیزدن😐😂

مادرم تااااادلت بخوادمارومیزد خیلی فجیع میزد...

چون خودش توبدترین شرایط روحی بودازدست خانواده پدریم

بمیرم برامامانم ولی خب بزرگ شدیم بی حیاشدیم😂😂منظورک دیگ نترسیدیم ولی خیلی میترسیدیم ازمامانم وحشتناک

ولی بابام بهترین بابای دنیا البته مامانمم بهترینه ولی خب بابام مارونمیزداصلاحتی دعوام نمیکرد ولی فامیل همه ازمودب بودن ماحرف میزدن😂😂درضمن خانواده داغونی نیستیم وضعیتمون خداروشکرخوبه😁

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

طرز فکرشون قدیمی بودحرفای عموم هم زیاد روشون تاثیر گذاشته بودمثلا عموم توقع داشت با۱۳سال سن مانتو تا ...

وای خدا حق داری 

خوبه حداقل به اشتباهشون پی بردن ولی دیگه وقتی اینقدر تو رو اذیت کردن چه فایده

۱۱سال و ۲سال

وای نزنش سر اون یکی بد میشن با هم 

دعواش کن یا در حد اینکه بزنی رو دستش 

البته من خودم کفری میشم خیلی سخته جلو خودم بگیرم بچه ها هم یکارایی میکنن گاهی از عمد حرصتو در بیارن

😁نه من مادرم یکوچولو میزدولی در حد شوخی و تلنگراخه خیلی شیطون بودم

نه ما هردوتامون آروم بودیم😊

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
عزیزم😔چرا زدمن یکبار دخترم دستمو ول کرد با وجود اینکه محکم گرفته بودم دوید وسط خیابون وایساد میخندی ...

خیلی اذیتش کردم

گفتم میرم کوچه بغلی با دوستام بازی میکنم آخه کوچه ما همبازی نبود ولی بغلی ده تا همسن داشتم

بعد گفت نه من اونجا بهت دسترسی ندارم شنیدم اونبار دزد اومده منم گفتم پس من میرم و اجازه ازت نمیگیرم حوصلم سر رفته 

و بعد ۳ تا پشت سر هم‌‌...

یه دختر خوب😂😍