2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بهم گف روانی

269 بازدید | 24 پست

گف ادم روانی تولد برا چیشه.تولد پسرم بود خیلی اذیت کرد یکسره گریه میکرد از دیشب خودشو دختراش اینجان خیلی خسته بودم من نخاستم تولدت بگیرم خودشون خودشونو دعوت کردن گفتن تولد میخایم بگیریم زنگ زدن ب همه خاهراش هم اومدن.حالا که پسرم افتضاح کرد من زدمش بعد جمع کردن رفتن پایین بعد اونم گف ادم روانی تولد برا چی میگیره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا اون همه آدم یکی نبود پسرتو سرگرم کنه روز تولدش بهش بد نگذره ؟

نباید میزدیش خوب نوه خیلی براشون عزیزه 

از صدای گذر آب چنان می فهمم🩷تند تر از آب روان عمر گران می گذرد🩷زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیسن🩷آن‌قدر سیر بخند که ندانی غم چیست

زن داداش ماهم یکبار همینجوری کرد واقعا روانی بازی دراورد

برا بچه ش تولد گرفت کلی مهمون دعوت کرده بود اما بچه رو میزد.البته بچه ش خیلی نق نقو بود و بدقلق.

اما لازم نبود تولد بگیره وقتی اعصاب نداره و بچه شم نا آرومه.

یک‌حق نداشتی بچه رو بزنیدو حق نداشتی بچه رو توی جمع بزنیمادرشوهرت خوب کرد گفت روانی ، کاش چندتام میذ ...

اونم حق نداشت بگه روانی از دیروز دارم میپزم جلوشون میخورن اینا فقط ادمو برا خوردن‌میخان

نباید جلوی بقیه بچه رو میزدی یه جور بی حرمتی به مهمونه

دقیقا موافقم 

از صدای گذر آب چنان می فهمم🩷تند تر از آب روان عمر گران می گذرد🩷زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیسن🩷آن‌قدر سیر بخند که ندانی غم چیست