2777
2789

۳  جلسه گذشته

فقط تو خیابان ها رانندگی کردم (۷۰_۸۰ درصد هم دنده ۱ و با سرعت ۲۰ تا) یعنی پارک و ... بلد نیستم.

تو شرایط زیر رانندگی کردم :

1️⃣ترافیک

2️⃣سربالایی و سرپایینی کم شیب 

3️⃣در اتوبان با میانگین سرعت ۵۰ کیلومتر و حداکثر سرعت ۷۰ (حدود ۵۰ دقیقه)

4️⃣سه الی چهار بار دنده عقب رفتم که بیشتر با کمک و راهنمایی مربی بوده یعنی تنهایی نمیتونم

5️⃣دو الی سه بار دور یه فرمان و دو فرمان (اینا رو یاد نگرفتم فقط با راهنمایی مربی تونستم)

بعد از ۳ جلسه همین قدر کافیه ؟!

هر جلسه چند دقیقه است ؟ 

روش مربی من = ۷۰ دقیقه رانندگی +۲۰_۳۰ دقیقه توضیحات درمورد آیین نامه و آزمون شهری میده من مینویسم مثلا :

اشتباهات خطرناک رانندگی / کجا و چجوری ترمز کنیم / کجا حرکت کنیم / فرق خیابان فرعی و اصلی و...

من کلاس های آیین نامه رو گذروندم .

در کلاس های عملی اینا رو به شما هم یاد میدادن یا فقط رانندگی بود ؟!

از مربی رانندگی بخوام چی یادم بده؟! چی مهمه ؟!

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی یادداشت نکن..عملی کار کن فقط

خیییلی رانندگی کن..اصلا برات مهم نباشه بار چندم قبول میشی.. مهم اینه خوب یاد بگیری

پارک دوبل رو خوب یاد بگیر..این روزا زیاد بدرد میخوره

مربی جداگونه تیوری نمیگه. اگه در حین رانندگی نکته ای باشه میگه

چرا جداگانه تئوری میگه

از تایم رانندگی کم میکنه تئوری ها رو میگه ؛ همان چیزایی هم میگه که تو کتاب آیین نامه هست ولی خب مثلا نکات آزمونه

ولی آخه خودمم میتونم اونا رو بخونم ...

تایم آموزش رانندگی رو کم میکنه بخاطرش ...

درسته یا نه؟

هر جلسه چند دقیقه است ؟

والا خوب داره یادت میدههمین ها رو هم به من یاد ندادخودم جدا تمرین میکردم

پس چیکار می‌کرد؟!

هر جلسه چند دقیقه است ؟!

من فقط ۷۰ دقیقه رانندگی میکنم بقیش رو تئوری یاد میده میگه بنویس که همهم مطالبش تو آیین نامه هست 🤦🏻‍♀️

هرروز تا یکی دوماه برو بیرون

با ماشین خودمون یعنی ؟!

خانواده نمیدن میگن اول گواهینامه بگیر بعد 🤦🏻‍♀️

محله مون هم شلوغه ؛ از طرفی خدایی نکرده بدون گواهینامه اتفاقی بیفته خسارت مالی اش خیلی سنگینه و جرم هم محسوب میشه 

چیزی یادداشت نکن..عملی کار کن فقطخیییلی رانندگی کن..اصلا برات مهم نباشه بار چندم قبول میشی.. مهم این ...

هر جلسه چند دقیقه است ؟!

خودش گفت دفترچه بیار یادداشت کن ولی مطالبی که میگه همه در آیین نامه هست حدود ۲۰_۳۵ دقیقه کلاس رانندگی میگه اینا رو بنویس 

راهور گفته هر جلسه ۱۲۰ دقیقه / آموزشگاه گفته ۱۰۵ دقیقه/ مربی با ۶۵_۷۰ دقیقه رانندگی + ۲۰_۳۰ دقیقه تئوری که قبلا تو کلاس تئوری یاد گرفتیم کلاس رو جمع میکنه = خودش حدود ۹۰_۱۰۰ دقیقه کلاس رو جمع میکنه که اونم فقط ۷۰ دقیقه اش رانندگیه

الان این درسته ؟!.یعنی روالش همینه ؟!

چیزی یادداشت نکن..عملی کار کن فقطخیییلی رانندگی کن..اصلا برات مهم نباشه بار چندم قبول میشی.. مهم این ...

هر جلسه چند دقیقه است ؟!

خودش گفت دفترچه بیار یادداشت کن ولی مطالبی که میگه همه در آیین نامه هست حدود ۲۰_۳۵ دقیقه کلاس رانندگی میگه اینا رو بنویس 

راهور گفته هر جلسه ۱۲۰ دقیقه / آموزشگاه گفته ۱۰۵ دقیقه/ مربی با ۶۵_۷۰ دقیقه رانندگی + ۲۰_۳۰ دقیقه تئوری که قبلا تو کلاس تئوری یاد گرفتیم کلاس رو جمع میکنه = خودش حدود ۹۰_۱۰۰ دقیقه کلاس رو جمع میکنه که اونم فقط ۷۰ دقیقه اش رانندگیه

الان این درسته ؟!.یعنی روالش همینه ؟!

سعی بنویسی و خوب حفظ کنی و با ی ماشیندیگه از خودتون تمرین کنی بیشتر دوبل و دو فرمون مهمه و روز امتحا ...

آها یه سوال الان اینا کل چیزایی که تو رانندگی بایدکرد باشیم رو گفته یعنی ؟به جز پارک و دور دو فرمان و یه فرمان و دنده عقب ؟!

یعنی الان میشه رانندگی کرد ؟!

ماشین خودمون تا وقتی گواهینامه نگیرم نمیزارن بشینم ...

بدون تمرین با ماشین خودمون نمیشه یاد گرفت ؟! 

آها یه سوال الان اینا کل چیزایی که تو رانندگی بایدکرد باشیم رو گفته یعنی ؟به جز پارک و دور دو فرمان ...

اصلا و ابدا تمرکز به رانندگی یاد گرفتن تو آموزشگاه نکن ماشین را ببر یه جای خیلی خلوت و تمرین کن خواهش کن از خانوادت 

وگرنه درصد قبولیت میاد پایین افسرا هم خیلی گیر میدن 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
اصلا و ابدا تمرکز به رانندگی یاد گرفتن تو آموزشگاه نکن ماشین را ببر یه جای خیلی خلوت و تمرین کن خواه ...

نمیشه چون بلد نیستن رانندگی یاد بدن و فوق العاده استرسی هستن یعنی اگر من آرام هم برم انقدر استرس میدن به آدم که میزنم تو دیوار 😂

تازه به من گفتن گواهینامه گرفتی فقط میتونی ماشین رو یه کم ببری عقب یا جلو یعنی حتی حق رانندگی هم نداری چه برسه به اینکه الان ازشون بخوام که بزارن بشینم پشت ماشین 🥲💔

کلا تو رانندگی قراره چیا یاد بدن ؟! میشه لطفا بهم بگی کلا گیجم نمیدونم قراره چی یاد بگیرم و روی چی تمرکز کنم 🤦🏻‍♀️(مثلا پارک کردن و...)

نمیشه چون بلد نیستن رانندگی یاد بدن و فوق العاده استرسی هستن یعنی اگر من آرام هم برم انقدر استرس مید ...

شما بیشتر رو دنده کشی 

اجازه ها 

صادرکات

دوبل 

دنده عقب 

و دو فرمون و ی فرمون زوم کن

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...